Vaardigheden & ander gedrag

Maak je eigen SOAP

Werkwijze
Onderstaande eendaagse training betreft een kant en klare maatwerk training van de Baak. Voor meer informatie over 'kant en klare maatwerk training':
klik hier .

Inhoud
In dit teambuildingsprogramma van twee dagdelen maak je een soapaflevering over het eigen team. Onderwerpen die spelen in je team zijn ook de onderwerpen van jullie Soap. Op speelse wijze worden ze verder geëxploreerd en uitgewerkt. Vaak zijn die onderwerpen best serieus, maar waar gelachen wordt, kunnen problemen vanuit een ander licht bezien worden en zo tot een oplossing komen.

Programma
Onder begeleiding schrijven de deelnemers een globaal script, waarbij zij interne issues die op dat moment spelen als rode lijn issues benoemen. Hieraan worden natuurlijk veel intriges, misdaad, en liefde toegevoegd. Om in de juiste setting te komen wordt hiervoor een creativiteits warming-up georganiseerd.
In het tweede dagdeel wordt samen met een professionele cameraman de aflevering ook daadwerkelijk gefilmd, waarbij de acteurs uit het eigen team komen. Er wordt gebruik gemaakt van de omgeving die voor handen is (bos, kantoor, hotel, lounge, etc). Op een later moment zal de soapaflevering op DVD met muziek en leader worden opgestuurd.

Resultaten

  • Elkaar op een geheel andere manier te zien (voor de camera).
  • Een samenwerking buiten de normale grenzen aangaan met elkaar.
  • Een blijvend resultaat op in de vorm van een eigen aflevering op DVD.

Over de trainers

 

Jouke Mellema  Cameraman Jouke Mellema is stond aan de wieg van het vooruitstrevende en spraakmakende programma Waskracht! Met die ervaring begon hij zijn eigen praktijk en levert hij onafhankelijk: creatieve concepten, diensten en produkten. 
Rutger Slump  Trainer Rutger Slump is als programmamaker verbonden aan de Baak. Daarbij zet hij in dit programmaonderdeel specifiek zijn ervaring als professioneel improvisatieacteur in. 

Tarief
De standaardprijs voor deze workshop van twee dagdelen is € 5.250,-- per groep van 8 - 16 deelnemers onder deskundige leiding van 1 trainer en 1 cameraman (onder voorbehoud van wijzigingen). Bij een hoger aantal deelnemers zetten we meerdere trainers en cameramannen in.
Inclusief: (telefonisch) intakegesprek van maximaal 1 uur tussen de opdrachtgever en de trainer, om maatwerk te kunnen leveren. Voorbereiding en uitvoering door 1 trainer en 1 cameraman, reiskosten van de trainer en cameraman in NL, materiaal (dvd), begeleiding en ondersteuning door de Baak.
Exclusief: 21% BTW en arrangementskosten.
Bij een kleinere of grotere groep, of als je een aangepaste tijdsinvestering wenst, nemen we graag contact met je op over de mogelijkheden.

Neem vrijblijvend contact op over de mogelijkheden met onze adviesdesk via advies@debaak.nl  of 0343-556369.

  Omschrijving Profiel Duur Investering