Vaardigheden & ander gedrag

Duurzaam ondernemen

Van inspiratie naar implementatie

Werkwijze
Onderstaande eendaagse training betreft een kant en klare maatwerk training van de Baak.

Inhoud
Een praktische en intensieve eendaagse training waarin de individuele inspiratie van de medewerkers leidt tot innovatieve concepten voor duurzaam ondernemen. Met concrete handvatten zet je de concepten om naar een bruikbare aanpak. Inspiratie krijgt handen en voeten zodat het binnen een team of organisatie kan worden gedeeld en gebruikt als springplank naar innovatie. In een korte pressure cooker werken jullie aan het vertalen van innovatieve ideeën voor duurzame manieren van werken of duurzame businessmogelijkheden in realistische plannen. Aan het eind van de training zijn de meest haalbare ideeën uitgewerkt en heb je methodieken om zelf verder aan de slag te gaan. 

Resultaten

  • Creëren van een duurzame manier van werken en van duurzame business opportunities
  • Het omzetten van innovatieve ideeën in praktische en realistische plannen.

Over de trainers

Jolanda van der Veen  Jolanda van der Veen is als programmamaker en trainer verbonden aan de Baak. Zij werkt voor open en opmaat gemaakte trajecten voor de Baak, met name gericht op coachingsvraagstukken individueel en team. Haar drijfveer is om  passie en inspiratie te verbinden aan je werk, om zo de wereld wat mooier te maken.  Jolanda heeft ruime ervaring op het gebied van trainingen die het snijvlak raken van persoonlijke ontwikkeling en organisatieontwikkeling 
Eleonoor Hintzen  Eleonoor Hintzen is als directeur en oprichtster van Good Company sinds 1993 gespecialiseerd in advies op de vele aspecten van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Haar drijfveer wordt gevormd door het feit dat maatschappelijk verantwoord ondernemen aanwijsbaar ‘dubbel duurzaam’ is en zowel maatschappij als bedrijf versterkt. Zij adviseerde zeer uiteenlopende bedrijven bij het ontwikkelen van hun duurzaamheidsstrategie en de implementatie daarvan. Voorbeelden zijn: van Oord, VNU, Dura Vermeer, het Rotterdams Havenbedrijf, diverse Rabobanken, Fortis en Essent.

Neem voor meer informatie of advies vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs tel. 0343 55 63 69 of mail ons met je vraag: advies@debaak.nl.

  Omschrijving Profiel Duur Investering