Vaardigheden & ander gedrag

Stille kracht

Werkwijze
Onderstaande eendaagse training betreft een kant en klare maatwerk training van de Baak.

Inhoud
Door al het lawaai en de dagelijkse onrust om ons heen, weten we niet meer wat innerlijke stilte is.
Door al onze prestatie- en bewijsdrang verliezen we de verbinding met de essentie van wie we zijn.
Om in deze woelige tijden niet meegesleurd te worden door de waan van de dag is het belangrijk om regelmatig contact te maken met je innerlijke bron. Deze inspirerende eendaagse training biedt de verbinding die leidt tot meer inzicht in je eigen kwaliteiten en kracht en uiteindelijk tot vertrouwen in jezelf en anderen.

Resultaten

  • Meer inzicht in je eigen kwaliteiten en kracht.
  • Meer vertrouwen in jezelf.
  • Meer verbinding ervaren met anderen wat leidt tot natuurlijker samenwerken.

Doelgroep
Managers, professionals en coaches.

Over de trainer

 

Sacha Woudt  Sacha Kluvers is psycholoog en psychosynthese therapeut. Ruim 20 jaar werkt ze als coach en supervisor. Sacha is als programmamaker en trainster binnen de Baak betrokken bij zowel In-Company als open programma’s. Zij geeft trainingen o.a. op het gebied van persoonlijke effectiviteit, communicatie, effectieve relaties en leidinggeven. De visie van waaruit zij werkt is die van psychosynthese. In het kort gaat deze ervan uit dat de menselijke persoonlijkheid geworteld is in een diepere waarde of bron. Alleen vanuit de verbinding met deze bron kunnen we volledig uitdrukking geven aan ons ware zelf. Door de druk van het leven en een teveel aan externe gerichtheid kan deze verbinding met de diepere waarde verloren raken. Het helpen herstellen van deze verbinding, vormt de context van haar begeleiding.

 

 

Neem voor meer informatie of advies vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs tel. 0343 55 63 69 of mail ons met je vraag: advies@debaak.nl.

  Omschrijving Profiel Duur Investering