Vaardigheden & ander gedrag

Waarderen door complimenteren

More Value for Less Money (positieve bekrachtiging werkt)

Werkwijze
Onderstaande eendaagse training betreft een kant en klare maatwerk training van de Baak.

Inhoud
Ervaar met deze eendaagse training hoe eenvoudig en effectief het is om door positieve waardering mensen tot ander gedrag aan te zetten. Van de vier strategieën van gedragsverandering is er maar één die het beste uit mensen haalt: belonen. Dwang, straf en negeren zijn effectief, maar alleen oprechte waardering zorgt voor topprestaties. En dat hoeft niet materieel te zijn. Complimenteren werkt. Duurzamer dan bonussen.

Resultaten

  • Inzicht in de 4 strategieën van gedragsverandering en de uitwerkingen ervan.
  • Je leert complimenten te geven én te ontvangen.
  • Waardoor anderen ander (positief) gedrag zullen tonen.

Programma
We onderzoeken hoe gedragsvraagstukken (eigen cases van de deelnemers) nu worden aangepakt en bieden een werkbaar alternatief. De deelnemers leren hoe je complimenten geeft en ontvangt – oprecht en effectief.

Voor wie is de training geschikt?
Leidinggevenden die op zoek zijn naar positieve manieren om door hen gewenst gedrag bij hun medewerkers te bewerkstelligen. Managers en chefs die het beu zijn om dagelijks bezig te zijn met controleren, dwingen en straffen.

Over de trainers

Andre Meiresonne  André Meiresonne is trainer, spreker en schrijver. Hij is auteur van Zin! Leidinggeven aan jezelf en anderen en Vrij! Leef je eigen leven.
Marius Rietdijk  Marius Rietdijk is directeur van Plimenten.com, een organisatie gericht op positieve verandering. Ook is hij docent strategie en gedragsverandering aan de Vrije Universiteit.

 

Neem voor meer informatie of advies vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs tel. 0343 55 63 69 of mail ons met je vraag: advies@debaak.nl.

 

  Omschrijving Profiel Duur Investering