Vaardigheden & ander gedrag

Vrouwelijk Leiderschap

Werkwijze maatwerk
Onderstaande eendaagse training betreft een kant en klare maatwerk training van de Baak.

Inhoud

Deze training is exclusief voor vrouwen en behandelt de geschiedenis en de toekomst van jouw persoonlijke leiderschap. Waar kom je vandaan, waar ben je nu en hoe ga je dat verder vorm en inhoud geven? Er wordt afwisselend met korte stukken theorie en ervaringsgerichte oefeningen gewerkt.

  • Persoonlijke geschiedenis van vrouw en arbeid
  • Voorbeelden en bewonderoefening
  • Effect van je eerste indruk en uitstraling
  • Ontwikkelen leiderschapscredo
  • Strategie

De ervaring leert dat een dag de tijd nemen bij je positie als vrouw op de arbeidsmarkt energie vrijmaakt om verder te gaan dan je tot nu toe deed. Bovendien kun je na deze dag onmiddellijk toepassen wat je uitgevonden en geoefend hebt: 

 

 

 

 

Resultaten

• Je kunt jouw vorm van leiderschap plaatsen en toepassen
• Je bent gesterkt door collega-vrouwen
• Je hebt een helder beeld van wat je kunt en wilt veranderen
• Je werkt bewust met een strategische aanpak

Doelgroep 
Vrouwen die een dag in een veilige omgeving willen testen en ervaren hoe hun vrouwelijkheid voor en tegen ze kan werken. En willen leren daar op een bewuste, succesvolle manier mee om te gaan op een manier die bijdraagt aan hun persoonlijke leiderschap.

Over de trainers

 

  

 

Karla Wieringa

Karla Wieringa heeft 20 jaar ervaring als actrice en theatermaker. Vanuit haar professionele theaterachtergrond ondersteund met coachings opleidingen heeft zij een creatieve methode ontwikkeld die organisaties en mensen helpt zich helder en duidelijk te profileren. Met haar speelse manier van confronteren, durven mensen( weer) te voelen en verwoorden wie ze werkelijk zijn. Zodat ze op een autonome manier kunnen uitdragen waar ze voor staan in hun leven en werk. Haar motto is: Kiezen is kracht, altijd.

 

 

 

 

Carin Suurenbroek

heeft meer dan 20 jaar ervaring in een internationale zakelijke omgeving, waaronder als senior executive in management teams, o.a. bij AkzoNobel. Daar heeft ze ervaren dat een groot potentieel van werknemers onbenut blijft. In veel organisaties wordt alleen gewerkt met doen (lichaam) en denken (hoofd). Als trainer is haar doel hart en ziel van mensen ook aan te spreken in het proces van werk en leven om samen duurzame veranderingen te bewerkstelligen.

Neem voor meer informatie of advies vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs tel. 0343 55 63 69 of mail ons met je vraag: advies@debaak.nl.

  Omschrijving Profiel Duur Investering