Vaardigheden & ander gedrag

Neem contact op

Wil je jouw medewerkers een gerichte training geven op een specifiek aspect, een vaardigheid? Zoek je een korte interventie die direct resultaat oplevert?

De Baak faciliteert trainingen, waarin, ook al is een training nog zo kort, de individuele deelnemer wordt geraakt, waardoor de kans op gedragsverandering optimaal is! Door de deelnemers zelf ook verantwoordelijk maken voor het eigen leerproces, wordt de impact van de training nog meer vergroot.

Neem voor meer informatie of advies vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs tel. 0343 55 63 69 of mail ons met je vraag: advies@debaak.nl.

New media update

Workshop New Media
Deze training biedt een kort en helder overzicht van de belangrijkste ontwikkeling op het gebied van digitale communicatie middelen. 
Bekijk video

Crisis?

Elke crisis is een kans om te transformeren. De oude regels en de bestaande manieren, dat wat gebruikelijk en gewoon is... soms werkt het niet meer.
Lees meer

Coaching Intensive

Vernieuwen, ontwikkelen, verdiepen door persoonlijke coaching vanuit drie invalshoeken. Doel van de Intensive: Kern transformatie in 1 dag. Wezenlijke inzichten en ervaringen genereren die leiden tot ontwikkeling en/of transformatie in de kern van de gecoachte en het vraagstuk.
Lees meer

  Omschrijving Profiel Duur Investering