Strategie en innovatie

Integraal leren
Voor bedrijven is innovatie, het toevoegen van waarde, en een snelle vermarkting van nieuwe ideeën  van groot belang om te overleven in een snel veranderende wereld. Zelfs in traditionele sectoren zijn bedrijven niet meer in de eerste plaats gericht op standaardisatie, maar op het toevoegen van kwaliteit en betekenis. In een toenemende strijd om de aandacht van de consument zullen ze creatief en ondernemend moeten zijn in hun strategie, innovatie en marketingaanpak.

In verrassende leer- en inspiratietrajecten bieden wij andere perspectieven op bedrijfsvoering. Vernieuwen en verrijken van de strategie, marketing, innovatie vanuit de ontplooiing van de mensen. Loskomen van de geëigende paden en verkennen van nieuwe wegen. Energie, inspiratie en vernieuwing. Met als resultaat het adequater inspelen op een continu veranderende markt.

In samenwerking met de klant werken we aan:

  • Verbinding tussen werk en leren
  • Verbinding tussen strategie, innovatie en menselijk gedrag
  • Verbinding tussen mensen en organisaties
  • Verbinding tussen denken en doen
  • Verbinding tussen overheid en bedrijfsleven


Neem voor meer informatie of advies vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs tel. 0343 55 63 69 of mail ons met je vraag: advies@debaak.nl.

 

Baak Strategie Programma

(Open inschrijfprogramma)
Is jouw organisatie klaar voor de wereld van morgen? Hoeveel scenario’s heb je klaarliggen om de volgende stap te zetten? En als je ze niet hebt, hoe ontwikkel je ze dan?


Lees meer

Transforming Innovation into Business - Expedition Boston

Our international business program was designed in close co-creation with Innovation Managers from large organizations and governmental institutions. 

Lees meer

Groeiversneller

(Open inschrijfprogramma)
De recessie weerhoudt dga’s van groeibedrijven er niet van om te investeren in een ambitieus programma dat door het Ministerie van Economische Zaken en het Innovatieplatform in het leven is geroepen.

  Omschrijving Profiel Duur Investering