Coachen

Leren coachen doe je bij de Baak!

Als professional wil je iets toevoegen aan je omgeving. Coachen is een professionele vaardigheid, maar vraagt ook persoonlijke verdieping. De Baak richt zich op de ontwikkeling van de coach op een manier waarbij je essentie, je kracht als persoon tot uiting komt in je professie als coach. De werkcontext van de coachingsklant blijft daarbij in het visier, want daar is de realiteit waarmee klanten moeten leren omgaan. Kijk hieronder welke opleiding op dit moment het beste aansluit bij je leervraag.

Wil je hierover met iemand sparren, neem dan contact op met de medewerkers van BaakCoaching op 0343 - 55 65 20.


De Professional als Coach

Bagagedrager, stuur én aandrijfmotor tegelijk!
Coaching wordt veelvuldig ingezet om mensen in organisaties optimaal te ontwikkelen. Dit programma biedt een stevige en volledige basis voor professionals...
Lees verder

Baak Teamcoaching (BTC)

Grip op het ongrijpbare
Teams zijn complexe systemen, die een daarbij passende benadering vereisen. Een programma voor managers, consultants en coaches die teams in beweging willen brengen...
Lees verder

Baak Leergang Coaching - BLC

Voor ervaren coaches. Contact maken met wie je ten diepste bent en van daaruit relatie leggen met de cliënt. Vorm leren geven aan een persoonlijke en op de essentie gerichte begeleidingsrelatie met je cliënt om van daaruit te kunnen werken aan ontwikkeling.
Lees verder

Specialisatie Loopbaancoaching

Vanuit echt contact naar concreet resultaat
Een specialisatie die is ontwikkeld voor mensen die al ervaring hebben in het coachen en begeleiden van anderen en zich willen professionaliseren op het gebied van loopbaanvragen binnen organisaties of bij particulieren.
Lees verder

Supervisie voor Coaches

Als professional voer je regelmatig coachingsgesprekken. Je hebt een coachingsopleiding gevolgd en praktijkervaring opgedaan. Je wil je rol als coach verder ontwikkelen. Dat kan via Supervisie voor coaches, een volgende stap in je ontwikkeling.
Lees verder


  Omschrijving Profiel Duur Investering