de Baak | Young Talent

Individuele opleidingen voor Jonge Talenten


Ben jij de leider van morgen?

Wil jij je ambitie waarmaken en je passie en eigenheid verbinden met daadkracht? Zoek je naar betekenis binnen je werk en tegelijkertijd naar balans in uitdagende situaties? Durf je je aan te sluiten bij de oudere generatie die soms sloom en behoudend aanvoelt? Wil je dat je inbreng serieus genomen wordt binnen je organisatie?

In onze programma’s onderzoeken we samen wat jouw unieke bijdrage is in deze wereld. En hoe jij jouw ideeën op een effectieve en concrete manier kunt toepassen in je professionele leven.

Wasting your professional life is no option. What makes you itch?

Jij bent mede verantwoordelijk voor je eigen welvaart en geluk. Het vergroten van je (zelf)kennis en het verdiepen en onderhouden van jouw talent kan hier een belangrijke bijdrage aan leveren.

Keep in mind the 10.000 hour rule:
You can’t become an expert enough to create an innovative breakthrough in a field , unless you have put in at least 10.000 hours of practice.

-Malcolm Gladwell-

Bij ons staat werken gelijk aan leren. Je werk is het uitgangspunt van jouw ontwikkeling.  Jouw lerend vermogen is een van de leidende eigenschappen die NU nodig is in steeds sneller veranderende omgevingen. We leren je een manier van kijken, luisteren en observeren waardoor je voor de rest van je leven , in iedere situatie flexibel , open en kalm kunt blijven.

En niet alleen jij verandert, maar ook je organisatie. Want we betrekken je directe omgeving, zoals het management en je leidinggevenden, in je ontwikkeling. Hierdoor blijft de ruimte voor jouw ‘leren tijdens je werk’ ook na de opleiding gegarandeerd.

Wat biedt de Baak?
De Baak biedt meerdere trainingen die specifiek ontworpen zijn voor jou als Young Talent van deze tijd. Daarnaast verzorgen wij maatwerk traineeships.

Get Real  
Get Real - Empower your ambitions! Ben jij young professional en wil je meer impact, invloed en overtuigingskracht? Get Real- Empower your ambitions! is een korte, intensieve training die je stevigheid geeft om je te positioneren, keuzes te maken en daarvoor te gaan staan. Met als resultaat voldoende handvaten om je steviger neer te zetten en je ambities waar te maken.

Talent Ontwikkelings Programma  
Je gaat in je werk als een speer, maar waarin eigenlijk en waarheen? Bij de managementtraining TOP, speciaal voor Young Professionals, krijg je meer zicht in wat je talenten zijn en hoe je die verder kunt ontwikkelen en benutten. Zo bouw je aan een stevig fundament richting je eigen top.

Frontier Market Scouts (FMS)  FMS
In samenwerking met het Monterey Institute of International Studies en Village Capital organiseren de Baak een uniek internationaal programma voor young professionals. Een crash course van twee weken over Social Entrepreneurship en Impact Investment in Monterey, Utah of Amsterdam gevolgd door een periode van 3 tot 6 maanden waarin je werkt voor een start-up in bijvoorbeeld India, Kenia of Colombia.

Young Executives Program  
Het Young Executives Program (YEP) is een intensief leiderschapsprogramma dat bestemd is voor leidinggevenden tussen de 28 en 38 jaar, die hun persoonlijke groei en de ontwikkeling van hun leiderschap een stevige impuls willen geven. In YEP verlaat je je comfortzone. Figuurlijk, door te leren schakelen tussen rust en hectiek. Maar ook letterlijk, met een Real Life Businesscase in het buitenland.

Young Executives Program Compact  Compact
Je talenten hebben je ver gebracht. Maar je merkt dat er nu iets anders van je wordt gevraagd. Doorgaan op de manier die je al kent is niet meer voldoende. Tijd om je leiderschap onder de loep te nemen. YEP Compact helpt je daarbij.

30ers, Werken en Leven vanuit Kracht  
Ga er maar aan staan. Je staat in het spitsuur van je leven. Alles en iedereen trekt aan je. Verwachtingen zijn hooggespannen. Alles is mogelijk. En dat is nu net het probleem. Je voldoet al zo lang aan ieders verwachtingen. En dat kost je steeds meer energie. Tijd om de weg in te slaan die bij jou past. Te leren werken vanuit kracht...

Masterclasses Young Talent   
We bieden Talenten en Young Professionals een serie van 3 masterclasses, gericht op het verbeteren van professionele vaardigheden en van de mentale en fysieke vitaliteit, met als doel de duurzame inzetbaarheid te vergroten. Als je een programma bij de Baak volgt zoals de TOP, Get Real, YEP of 30ers, dan kunnen deze masterclasses worden geïntegreerd tot 1 traject, eventueel aangevuld met Performance Coaching. De masterclasses kunnen ook gevolgd worden zonder dat je een ander programma bij de Baak volgt.

Neem voor meer informatie contact op met onze opleidingsadviseurs:
T. 0343-556369 of advies@debaak.nl

Ben je geïnteresseerd in een maatwerktraject met Young Talents voor jouw organisatie?

Elke generatie voegt iets eigens toe aan de organisatie, mits ze daartoe in staat worden gesteld. De jongeren van nu kunnen een drijvende kracht zijn in innovatief werken en kunnen makkelijker inspelen op veranderende marktbehoeftes. De Baak heeft een concept ontwikkeld waar juist de jonge talenten in vernieuwende leertrajecten belangrijke veranderingen en innovaties in organisaties verankeren en tegelijkertijd zelf enorm groeien in hun professionaliteit. Wij hebben inmiddels vele voorbeelden van succesvolle talentontwikkeling trajecten en traineeships. Bekijk hier hoe wij dat doen.
  Omschrijving Profiel Duur Investering