Verandermanagement

Veranderen doe je bij de Baak!

Moeiteloos meebewegen in een sterk veranderende omgeving
De hele wereld lijkt in het teken te staan van crises. Van nieuwe, sterk veranderende spelregels. Wil je als professional hier een antwoord op hebben? Stuur je de noodzakelijke veranderingen aan? Bij de Baak kom je tot nieuwe inzichten én je zult merken dat je met minder moeite de gewenste beweging in jouw organisatie realiseert.

Open Programma's:

Persoonlijke effectiviteit in het sturen van verandering


Succesvol verandermanagement.
Lees verder

Kracht door Verandering


Energiek sturen op complexe veranderingen.
Lees verder

Organisatie als Systeem


Een diepgaand professionaliseringstraject voor gevorderde veranderaars.
Lees verder

Meer weten over de open programma’s?
Neem contact op met de Opleidingsadviesdesk, telefoon 0343 55 63 69, als je persoonlijke hulp nodig hebt bij het maken van je keuze.

Organisatievraagstukken
Organisaties in beweging vragen vaak om maatwerk oplossingen. Ook omdat de beoogde verandering de hele organisatie omvat. Voor het behalen van de doelstellingen kan een maatwerk oplossing beter aansluiten.

Meer weten over maatwerk-oplossingen?
Klik op BaakChange of neem contact op met Aly Alders, 06 24 76 57 53, als je wilt praten met onze deskundigen over de begeleiding in een veranderproces binnen jouw organisatie.

Persoonlijke coaching
Je kunt kiezen voor een personal coach en/of een executive coach. De Baak werkt samen met een netwerk van ruim 100 zeer ervaren en bekwame coaches. Neem contact op met coaching, 0343 55 65 20 als je zoekt naar een 1-op-1-begeleiding bij jouw verandervragen.


  Omschrijving Profiel Duur Investering