Stilte en Bezinning

In de huidige tijd lijkt het niet altijd even makkelijk om een evenwicht te vinden en te behouden tussen de uiterlijke wereld en de innerlijke wereld. De uiterlijke wereld die dingen van ons verlangt en vraagten oproept tot actie. En de innerlijke wereld die vraagt om aandacht, stilte, rust en reflectie om onsZelf te ontwikkelen, stil te worden bij alles wat er in en om ons gebeurt.

Stilte en Bezinning

Om dit spanningsveld te onderzoeken, biedt de Baak verschillende programma’s aan die elk op hun eigen wijze hiervoor ruimte bieden.

Natuurlijke Verbinding

 Natuurlijke Verbinding

Een Basic Discovery
Zwerven door de Zwitserse Alpen. Bewegen. Stilstaan. Leren. Ervaren. In alle vroegte herten observeren. 's Avonds laat sterren identificeren. De verbinding met de aarde voelen. Terug naar de basis. De natuur met jezelf verbinden. Jezelf met jouw natuur verbinden.

Stille kracht

 Stille kracht

Het contact met je innerlijke bron
Om in deze woelige tijden niet meegesleurd te worden door de waan van de dag is het belangrijk om regelmatig contact te maken met je innerlijke bron. Die verbinding leidt tot meer inzicht in je eigen kwaliteiten en kracht en uiteindelijk tot vertrouwen in jezelf.

Kracht door bezieling

 Kracht door Bezieling

Leiderschapsretraite
Deze 3-daagse leiderschapsretraite gaat over het vinden van je eigen kracht, je eigen missie, je essentie. Wat was nou eigenlijk de bedoeling van je leven toen je op aarde kwam? Door je levenservaringen en de waan van de dag blijk je die oorspronkelijke richting vergeten te zijn.


  Omschrijving Profiel Duur Investering