Ricardo Semler: van inspiratie naar actie en impact!


Geraakt door Ricardo Semler & friends?
Smaakt het naar meer?

Ga dan op 9 september persoonlijk in gesprek met de sprekers en zoek de verdieping in workshops van een halve dag onder leiding van Leen Zevenbergen en/of Arko van Brakel. Of kom kosteloos proeven van onze Semler-gerelateerde opleidingen tijdens de Baak Proeverij op 16 en 18 september. Ook hebben we verschillende masterclasses die je helpen om de inspirerende en potentiële game changing ideeën in de praktijk te brengen zodat jouw organisatie er werkelijk van profiteert.

Semler in de praktijk: werkbezoeken bij Semler's friends

De verdiepende workshops van 9 september zijn dé kans om persoonlijk in gesprek te gaan met twee van de drie 'friends' van Ricardo Semler, onder leiding van Leen Zevenbergen en/of Arko van Brakel. Bespreek tijdens de workshop je eigen cases met topondernemers en de andere deelnemers.

Je hebt de keuze uit twee workshops: in de ochtend nodigt Ghislaine Duymeling, directeur van Manutan Benelux, je uit op werkbezoek bij Manutan in Den Dolder. n de middag is Arend van Randen je gastheer bij Arpa in Veldhoven.

Kies voor één van beide workshops of volg ze allebei. Boek je tickets hieronder of kijk hier voor de programma's van de workshops.

Semler-gerelateerde Masterclasses
Heb je geen tijd op 9 september? Onderstaande masterclasses helpen je ook om het gedachtegoed van Semler in je organisatie uit te voeren.

Duurzaam ondernemen waarmaken
Ondernemen biedt grote kansen. Aan het einde van deze masterclass kun jij met jouw bedrijf op een gestructureerde en bedrijfskundige manier vormgeven aan duurzaam ondernemen, zodanig dat jouw onderneming er beter van wordt evenals de omgeving.

Great Game of Business
Met The Great Game of Business bereik je een meetbare, duurzame resultaatverbetering. Door medewerkers meteen vanaf de start in staat te stellen hun kennis, vaardigheid en ervaring in te zetten om concrete doelen te realiseren. 


Semler-gerelateerde opleidingen tijdens de Baak Proeverij
De Baak biedt een aantal programma’s die leiders helpen de veranderingen teweeg te brengen die nodig zijn, om mensen mee te krijgen en om het innoverend vermogen van hun organisaties te vergroten. Van onderstaande opleidingen kun je een voorproefje komen nemen tijdens de Baak Proeverij van 16 en 18 september:

Leiderschap: beïnvloeden zonder te sturen
Nieuw in het programma van de Baak. Dé training om het gedachtegoed van Ricardo Semler te implementeren.

The Baak LEAP
Programma voor hoger management en het paradepaardje van de Baak. Vergroot je persoonlijke en strategische intelligentie en ontwikkel ondernemerschap. Toets je innoverend vermogen aan de nieuwe economieën en word nóg waardevoller voor je organisatie. 

Young Executive Program
Een intensieve leiderschapstraining bestemd voor jonge, ambitieuze leidinggevenden, die zich willen ontwikkelen tot de leiders van de toekomst. Bij een MBA ontwikkel je kennis, bij de YEP ontwikkel je wijsheid. “Wisdom is more important than being smart.” – Quote by Ricardo Semler

De Informele Leider
Hoe krijg je mensen mee zonder formele leidinggevende positie?

Invloed in Complexiteit
Programma voor leidinggevenden met minimaal tien jaar ervaring. Hoe creëer je de gezamenlijkheid en noodzakelijke beweging als je in een dynamisch en complex krachtenveld opereert met stakeholders met uiteenlopende belangen?

Duurzaam Ondernemen = DOEN
Nieuw programma. Wat is het geheim van de succesvolle duurzame ondernemer? Deskundigen en andere ondernemers bieden kennis en inspiratie om zelf aan de slag te gaan.

High Performance Leadership
Topprestaties vragen dat mensen zich top voelen. Vergroot je emotionele intelligentie en bied je team een omgeving waarin ze zich goed voelen en goed presteren.

Daring Innovation
Co-creatie, creativiteit, open innovatie en design thinking: ontwikkel je innovatie-kracht.

Persoonlijke Effectiviteit in het Sturen van Veranderingen
Leer succesvol sturing te geven aan je verandertaken vanuit grondig inzicht in drijfveren en waarden van jezelf, je collega’s en je organisatie.

Bezoek de webpagina van de Baak Proeverij om je aan te melden.


  Omschrijving Profiel Duur Investering