Hoe breng je innovatie in je DNA?

We learn how the future looks like while we’re building it

We hebben het nu wel gehoord: de wereld is complex, verandering gaat steeds sneller en we zitten in een transformatietijd. De vraag is: kunnen jij en je organisatie hierop inspelen? Ben je in staat werkelijk te vernieuwen?

De Baak helpt je om innovatie een integraal onderdeel van je team of organisatie te maken door er simpelweg mee aan de slag te gaan. Learning by doing. We doen dit door te werken aan een open cultuur, innovatieve mindset, vernieuwingsvaardigheden, en netwerken over afdelingen heen die dit proces ondersteunen. We brengen innovatie in je DNA met de mensen die je al hebt!

Aan de slag? De Baak biedt maatwerktrajecten en individuele opleidingen.

Maatwerktrajecten
Ieder incompany-traject is anders: immers iedere organisatie is anders. We werken altijd aan concrete en urgente organisatievraagstukken die bijvoorbeeld te maken hebben met customerbased innoveren, organisatie redesign, talentontwikkeling, etc. De trajecten zijn altijd verbonden aan de doelstelling van een organisatie of team, aan de behoefte en eigenschappen van de deelnemers, en aan het gewenste resultaat. Wij verbinden leren aan de werkplek; blended learning is niet meer weg te denken. Naast onze begeleiders verzorgen ook deelnemers of experts uit de organisatie zelf programma-onderdelen en worden programma's algaande aangepast. Flexibiliteit maakt programma’s sterk en houdt ze actueel en relevant.

Bekijk hier het filmpje van een recent innovatietraject met de gemeente Utrecht over een fietsparkeren en afvalstromen:

Individuele Opleidingen
Wil je individueel aan de slag? Verschillende opleidingen van de Baak benaderen innovatie op hun eigen wijze. Wil je aan een case werken? leidinggeven aan innovatie of een gamechanger zijn met sociale impact? Kijk dan bij dit overzicht trainingen.

Heb je interesse in een traject met jouw organisatie? Wil je eens praten over een individuele leervraag? Neem dan contact op met onze opleidingsadviseurs via de chat of bel 0343 55 63 69.


  Omschrijving Profiel Duur Investering