de ZomerBaak 2015

In de zomer: persoonlijk en professioneel groeien met De ZomerBaak!

Persoonlijk en professioneel groeien met De ZomerBaak!

Wil jij in 2015 alles uit jezelf halen en een expert worden op jouw vakgebied? Tijdens de Zomerbaak wordt er een aantal populaire trainingen in een compact zomerjasje gegoten en aangeboden tegen een aangepast tarief. Het is ons doel om jou te laten groeien; een cadeau voor jezelf of een collega!

De volgende ZomerBaak vindt plaats in zomer van 2016.

Kijk voor de winter variant bij De WinterBaak 4-7 januari 2016 op Landgoed de Horst te Driebergen.


Trainingen overzicht De ZomerBaak 2015
Wil je weten of dit programma aansluit bij je leervragen of wil je daarover in gesprek met één van onze opleidingsadviseurs, bel dan 0343-556369 of stuur een e-mail naar advies@debaak.nl.

De ZomerBaak Leidinggeven aan (eigenwijze) Professionals
Je geeft leiding aan talentvolle en (eigen)wijze medewerkers met veel kennis van zaken. Jij bent verantwoordelijk voor het resultaat, maar merkt dat als jij je met proces of inhoud bemoeit, dat niet altijd positief werkt. In deze training ontwikkel je jouw effectiviteit als leider.

De ZomerBaak Management van Mensen
Je hebt het roer in handen. Je targets in het vizier. Toch kom je jezelf regelmatig tegen. Het aansturen van mensen blijkt een vak apart. En kost meer tijd, energie en inspanning dan je had verwacht. Kortom, je hebt behoefte aan meer inzicht en bagage als leider. In deze training vergroot je op een praktische manier je vaardigheden in leidinggeven.

De ZomerBaak Leren Leiden
Sta je op het punt te starten in een leidinggevende functie? Of ben je net begonnen als leidinggevende? Bij Leren Leiden ervaar je wat leidinggeven is en hoe jij sturing kunt geven aan jouw succes als leidinggevende.

De ZomerBaak De Informele Leider
Eigenlijk ben jij de leider, al heb je geen formele leidinggevende positie. Je bent ervaren in je vak en je bent trekker, senior of coördinator. Je geeft richting aan een groep mensen zonder hiërarchische bevoegdheid: een vak apart!


  Omschrijving Profiel Duur Investering