de ZomerBaak 2014


  • Oud-deelnemers over de ZomerBaak

Opnieuw deze zomer: persoonlijk en professioneel groeien met de ZomerBaak 2014!
Wil jij in 2014 alles uit jezelf halen en een expert worden op jouw vakgebied?  Voor dit splinternieuwe programma gieten we een aantal populaire trainingen van de Baak in een compact zomerjasje. Het is ons doel om jou te laten groeien, op persoonlijk én professioneel gebied!

Compact en scherp
De beste Baaktrainingen nu in een compacte variant van slechts vier dagen, tegen ons scherpste tarief.
Persoonlijk en praktijkgericht
Alles wat je leert, persoonlijk en professioneel, direct toepassen in de praktijk.
Versnellen door stil te staan
Vanuit verdieping en zelfreflectie opnieuw jouw kracht ontdekken. En dan groeien!
Body en mind activiteiten
Wie goed in zijn vel zit presteert beter en leert beter. Ervaar balans tussen geest en lichaam, ontspanning en inspanning.
Exclusieve extra’s
Laat je verrassen door bijzondere activiteiten om je te prikkelen en je zo een andere kijk te geven. 
Unieke netwerkmogelijkheden
Vier dagen lang optrekken met een zeer diverse groep professionals. Breid je netwerk uit met waardevolle nieuwe contacten.
En jij!...
Meer dan 200 mensen gingen je al voor en waardeerden onze programma’s met een gemiddelde evaluatiescore van 8,6. Ontdek zelf waarom en meld je nu aan!


de ZomerBaak trainingen 2014.

De ZomerBaak Management van Mensen Je hebt behoefte aan meer inzicht en bagage als leider. Met de ZomerBaak Management van Mensen vergroot je op een praktische manier je vaardigheden in leidinggeven.

De ZomerBaak Leren Leiden Je staat op het punt te starten als leidinggevende. Of wilt die stap binnenkort maken. De ZomerBaak Leren Leiden is een compacte, intensieve training voor professionals die binnenkort gaan leidinggeven en zich willen voorbereiden op hun nieuwe rol.

De ZomerBaak Professioneel Adviseren In deze compacte, interactieve en praktijkgerichte training neem je je vaardigheden, persoonlijkheid en je rol in het adviestraject onder de loep en scherpt ze aan om zo jezelf als adviseur te ontwikkelen.

De ZomerBaak Persoonlijke Effectiviteit in het Sturen van Verandering Je hebt een belangrijke rol als veranderaar binnen jouw organisatie hebt en je wilt je je persoonlijke effectiviteit in het motiveren en enthousiasmeren vergroten. Je wilt meer inzicht in hoe organisaties veranderen en je wilt vooraf in kunnen schatten welke weerstanden en valkuilen er zijn.

De ZomerBaak De Informele Leider Dagelijks kom je uitdagingen tegen die vragen om in je kracht te (blijven) staan. Daarom wil je weten wat jouw talenten zijn en wat je uit balans brengt. Onder het motto ‘stilstaan en verdergaan’ brengt dit programma verdieping en verbreding in je rol als beïnvloeder zonder hiërarchie.

De ZomerBaak Leidinggeven aan (eigenwijze) Professionals Door heldere resultaten mee te geven aan je team kun je jouw team meer ruimte geven om hun talenten in te zetten om de weg er naar toe zelf te vinden. Je ontwikkelt hierdoor jouw effectiviteit als leider maar ook de talenten van je medewerkers

Wil je weten of dit programma aansluit bij je leervragen of wil je daarover in gesprek met één van onze opleidingsadviseurs, bel dan 0343-556369 of stuur een e-mail naar advies@debaak.nl.


  Omschrijving Profiel Duur Investering