Onze Business coaches

 Caroline van der Linden
Caroline van der Linden coacht ondernemers bij de menselijke kant van ondernemen. Naast de ontwikkeling van een strategische foto is het van belang dat de ondernemer zich ook persoonlijk ontwikkelt en in staat is om zijn krachten en drive in te zetten voor de duurzame ontwikkeling van zijn of haar onderneming. Er komen momenten dat persoonlijke en zakelijke belangen elkaar kunnen versterken of dwarszitten. Zij begeleidt ondernemers bij het nemen van beslissingen op een creatieve, doortastende en onderzoekende wijze.

---

Coaching_foto_florisvenneman Floris Venneman
Floris Venneman (1986) is al ruim 13 jaar aan het ondernemen. Hij adviseert vanuit Venterprise met name MKB ondernemers op het gebied van nieuwe businessmodellen en het ontwikkelen van vernieuwende concepten waarin online en offline optimaal verbonden worden. Of, zoals hij het zelf graag noemt: hij creëert bestaansrecht.

Veel ondernemers vinden het lastig om tijd te maken om eens echt met hun fundament aan de slag te gaan. Door het dagelijkse "brandjes blussen" is er weinig tijd om echt pas op de plaats te maken en de kansen te grijpen die er in de markt liggen. Floris helpt ondernemers om met een positieve blik de kansen te zien en te vertalen naar concrete proposities en business modellen. Geen eindeloze rapporten, maar op de Lean Startup manier aan de slag: snel met de thermometer de doelgroep in, reacties pijlen, resultaten meten en verbeteren. Kortom: snel écht resultaat boeken.

Daarnaast gelooft hij er sterk in dat je ondernemers alleen kunt adviseren als je zelf ook onderneemt. Dus participeert hij in een aantal kansrijke start-ups en heeft hij recentelijk een nieuw bedrijf gelanceerd: Mia Domo.

Floris werd in 2011 genoemd als een van de meest veelbelovende jonge ondernemers onder de 25 in de jaarlijkse selectie van Sprout onder andere door zijn bijdrage aan de start-up Leerwinkel.nl. Tot slot deelt hij zijn energie, ervaringen en ideeën graag met een breed publiek als spreker of als dagvoorzitter.

--- 

Coaching_foto_Judith---2012---35-Petra-van-Vliet Judith Webber
Judith Webber is het prototype van 'het kan wél!', zo gooide ze 5 jaar geleden het roer totaal om qua carriere. Na 12-jaar gewerkt te hebben bij diverse bedrijven als (interim) HR adviseur werkt ze nu als ondernemer, schrijfster, trainer/coach en spreker. Ze heeft zichzelf in die afgelopen 5 jaar volkomen herontdekt, zo heeft ze onder andere in 3 jaar tijd 3 boeken geschreven: Laat jezelf zien ('10), Kies en ze kiezen jou ('12) en 100% PUUR JIJ, altijd en bij iedereen (’13).

Haar passie is anderen helpen (her)ontdekken en prikkelen vanuit een ander perspectief naar zichzelf en hun werk te kijken. Met als resultaat: meer energie, betere relaties, meer succes en rust!

Thema’s: beter in balans ondernemen, meer energie krijgen, jezelf zijn, je passie hervinden, talenten beter benutten, mensen moeiteloos meenemen, jezelf laten zien.

---

Annette de Graaf
Heeft 20 jaar ervaring op management –en directieniveau in zowel de private als publieke sector, varierend van multinationals tot DGA-ondernemingen, van gemeentes tot rijjksoverheid.

Accent op verandermanagement, procesverbeteringen en het betrekken van de gedrags-en cultuuraspecten bij veranderingen. Kennis van HR gerelateerde vraagstukken als werving & selectie, outplacement en organisatie inrichting. 

Sterk in analyse van situatie/organisatie/mensen,  betrekt de kennis van mens en organisatie. Vertrouwensvol maar ook kritische vragensteller, maakt makkelijk contact. Pragmatisch, slagvaardig, snelle denker die ook vooruit kijkt.

---

Hagedorn-Ed Ed Hagedorn
Ed Hagedorn is gespecialiseerd in midlife counselling. Hij begeleidt professionals, leidinggevenden en entrepreneurs die in deze levensfase behoefte hebben aan reflectie op hun persoonlijke- en professionele ontwikkeling.

Midlife duidt op de overgang naar onze tweede levenshelft en is een natuurlijke ontwikkeling in onze levensloop. Het is een periode van innerlijke verandering die onze zekerheden en verwachtingen naar de toekomst in veel gevallen onder druk zet. Dit is voor veel mensen de prikkel om te gaan zoeken naar nieuwe bronnen van inspiratie.

Ed heeft een eigen bureau The Well Company en is eerder 10 jaar verbonden geweest aan de Baak als directeur organisatie & personeel.  Omschrijving Profiel Duur Investering