deBaak.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

In-company coaching

“Ik zoek een oplossing voor mijn organisatie via teamcoaching, intervisie, coaching en advies”

Een organisatie of een team is een verzameling van mensen die gezamenlijk een taak verrichten. De onderlinge samenhang tussen de leden is van vitaal belang voor effectiviteit. Een coachende manier van werken daagt medewerkers uit met zichzelf en collega’s aan de slag gaan, om die samenhang te versterken. Door het proces dat zo ontstaat, ontwikkelt en versterkt de organisatie zich.

Onze coachende aanpak bij organisatie- of teamontwikkeling is maatwerk: We onderzoeken uw vraag en bouwen samen met u naar een oplossing. We bieden teamcoaching, maar ook intervisie voor intercollegiale professionalisering en ontwikkeling, of individuele coaching voor persoonlijke ontwikkeling. Ook een combinatie van deze middelen is mogelijk.

Voor meer informatie neem contact op met de medewerkers van Baakcoaching (0343 55 6520) of  coaching.postbus@debaak.nl . 

Teamcoaching

Hoe krijgt u uw team doeltreffender, efficiënter en daadkrachtiger? Hoe krijgt u de onderlinge samenwerking van teamleden op een constructieve manier bespreekbaar? Hoe maakt u optimaal gebruik van de unieke talenten van elk teamlid?
Lees verder

Intervisie

Intervisie

Bij intervisie is er altijd sprake van het formuleren van een praktijkvraag of probleem door één van de deelnemers. Steeds volgt daarop in een of ande...
Lees verder

Business Coaching

Als ondernemer of manager gaan uw gedachten vooral uit naar uw bedrijfsvoering. Daar wilt u zich op richten. Zo nu en dan zoekt u daarbij een onafhankelijke, vertrouwelijke en deskundige sparringpartner om uw kansen in de markt, (groei)strategieën, ontwikkeling en aansluiting van uw interne organisatie van verschillende kanten te bekijken en te overwegen.
Lees verder


  Omschrijving Profiel Duur Investering