deBaak.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Gecoacht worden

"Ik zoek voor mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling een coach"

Coaching stimuleert ontwikkeling. De coach helpt je om op een onvoorwaardelijke manier naar jezelf te kijken. Zo leer je verbinding te maken met wie je bent, en leer je realistischer te zien wat er is, waar je tegenaan loopt, hoe het beter kan. Coaching helpt je te groeien, vanuit je kracht te gaan werken, inspiratie op te doen, én resultaten te bereiken. Coaching is bedoeld voor leidinggevenden, professionals, en ondernemers die weten dat aan jezelf werken verrijkend is, zowel voor jezelf, als voor je omgeving.

Voor meer informatie neem contact op met de medewerkers van Baakcoaching (0343 55 6369) of  coaching.postbus@debaak.nl .

Personal Coaching

In je kracht staan. Je kwaliteiten kennen, maar ook wat je belemmert. Durven zien ‘hoe het is’. Jezelf diepgaande vragen stellen. Zelfreflectie. Talenten leren kennen. Wie ben je, wie wil je zijn? Persoonlijke ontwikkelingsdoelen stellen. Waar zit de twijfel, en waar je overtuigingskracht? Wat straal je uit, hoe zien anderen je? Jezelf ontwikkelen naar volledigheid.
Lees verder

Loopbaancoaching

Loopbaancoaching

Het gevoel overal ingerold te zijn. Te weinig zelf gekozen. Het anders willen. Weten en doen wat je wilt. Richting vinden in je carrière. Leren uit je persoonlijke verleden. Je talenten leren kennen en inzetten. Wie ben je? Zingeving. Wat is het loopbaanpad dat je het meest inspireert? De toekomst in kaart brengen.
Lees verder

Executive Coaching

Executive Coaching van de Baak neemt als uitgangspunt uw bedrijf, uw bedrijfsvoering en uzelf om plannen te verwezenlijken. U weet als ondernemer dat h...
Lees verder

Teamcoaching (in-company)

Teamcoaching

Je team doeltreffender, efficiënter en daadkrachtiger maken. Onderlinge samenwerking van teamleden op een constructieve manier bespreekbaar maken. Optimaal gebruik maken van de unieke talenten van elk teamlid. De sfeer verbeteren en daarmee het werkplezier in het team.
Lees verder

Coaching voor Young Professionals

Eerlijke feedback krijgen. De spiegel voorgehouden. Naar de kern. Wie ben ik? Weten wie je bent is de basis van zelfvertrouwen. Werken aan je zekerheid. Je talent leren kennen. Duidelijk krijgen wat je wilt voor de toekomst. Balans houden. Tijd indelen. Ga ik snel genoeg? Hoe krijg ik energie en wat inspireert me? De coach daagt uit, confronteert, ondersteunt.
Lees verder

Coaching naast je opleiding: &Co 

Om een brug te slaan tussen de training en de dagelijkse praktijk kunt u bij elk programma van de Baak, tegen een gereduceerd tarief, opteren voor 3 extra coachingsgesprekken. Coaching bij opleidingen heeft bewezen resultaat. De impact van de training wordt aanzienlijk verhoogd door de intensieve begeleiding bij het integreren van uw ontwikkeldoelen in de eigen werkcontext. De Baak kent een landelijk netwerk van coaches met ruime ervaring op het gebied van personal en business development.
Lees verder


  Omschrijving Profiel Duur Investering