Blended Learning Partners

Wil je meer weten?


Tinqwise
eCoachPro
Capgemini
Ranj Serious Games
3TGO
MadLogic
Novicraft - Teamingstream

 

--------------------------------

Tinqwise
TinQwise bestaat sinds 1985 en is daarmee een van de langst bestaande onderwijskundige bureaus op het gebied van leren met online media.

De kernactiviteiten van TinQwise zijn samen te vatten als het ondersteunen van organisaties bij het opleiden en ontwikkelen van medewerkers.

Bij het vormgeven van programma's op het vlak van persoonlijke- en leiderschapsontwikkeling hebben Tinqwise en de Baak er voor gekozen om vanuit hun complementaire krachten samen te werken.

Zo geven we vorm aan blended learning concepten op maat. Variërend van de inhoud voor een module tot een volledig onderwijsconcept waarin online leren een spilfunctie vervult.

  In 2010 won Tinqwise de Nationale E-learning award (jury en publieksprijs). 

Terug naar boven


eCoachPro
De duurzame ontwikkeling van mens en organisatie staat centraal bij eCoachPro. Het belangrijkste instrument is de gecombineerde expertise van coaching, online begeleiding en training. Daarme ondersteunen zij individuen, teams en organisaties bij het creëren van een omgeving voor duurzame en professionele ontwikkeling. Met hun filosofie en aanpak brengen zij mensen versneld in actie om relevante vaardigheden, inzichten en nieuw gedrag aan te leren.

Binnen de filosofie van eCoachPro staat de ´e´ voor vier basisprincipes.

  • embedded: de ontwikkeling van medewerkers, cliënten en studenten, vindt plaats in de context waar het relevant is. Dat kan zijn op het werk, tijdens de studie of in de thuissituatie.
  • electronic: het ontwikkelingstraject van de deelnemer wordt gefaciliteerd en ondersteund met behulp van techniek en het internet.
  • evidence based: onze aanpak (o.a. ABC-model en eCoachProMethodiek) is gefundeerd op een stevige wetenschappelijke en praktijk onderbouwing. Van hieruit werken wij aan de realisatie van effectieve en duurzame ontwikkelingstrajecten . Bovendien meten wij de uitkomsten van alle onze trajecten.
  • ethics: staan centraal in alle aspecten van onze werkprocessen. Technische en psychologische veiligheid bij het online begeleiden is een dagelijkse prioriteit.
Binnen eCoachpPro wordt kennis en technieken uit diverse disciplines gecombineerd en intensief samengewerkt met specialisten uit verschillende werkvelden o.s. psychologie, e-learning, e-health, bedrijfswetenschappen, computerkunde en de informatie- taal- en communicatiewetenschappen.

 

 

   eCoachPro: specialist in versnelde en duurzame gedragsontwikkelingen 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Terug naar boven


Capgemini

Capgemini Academy biedt praktijkrelevante en kwalitatief hoogwaardige opleidingen, trainingen, begeleiding en advisering, om zo bij te dragen aan het professionaliseren van individuen en teams in organisaties. Zij zijn, met meer dan 30 jaar ervaring, één van de meest toonaangevende IT-opleidingsinstituten van de Benelux. De Academy werkt al meer dan 30 jaar op een gebied waarin zij samen met opdrachtgevers excelleren: het snijvlak van IT, businessprocessen en Human Performance. Op het vlak van Talent en Leiderschapsontwikkeling hebben
Capgemini en de Baak gekozen voor een partnership, om zo nog beter op specifieke klantvragen in te kunnen spelen.

Een voorbeeld van één van de oplossingen is het programma Gaining Leadership.
Gaining Leadership helpt deelnemers die op het punt staan een (multi-locatie) team te gaan leiden bij het beantwoorden en ervaren van de volgende vraag: "Why Should Anyone be Led by You?" De deelnemers zullen de overgang leren maken van Ik naar Wij, van 'Leading Myself' naar 'Leading Others'. Er wordt gedurende de training ook daadwerkelijk op verschillende locaties geleerd en gewerkt, dit alles ondersteund door Serious Gaming!Terug naar boven

 
Ranj Serious Games
Ranj Serious Games is een wereldwijde autoriteit in de ontwikkeling van serious games. Sinds de start in 1999 maakten ze meer dan 400 games.
Daarbij streven ze er altijd naar voorop te lopen. In de loop der jaren hebben ze een diep begrip opgebouwd voor het vertalen van leerdoelen naar pakkende gameplay.
Serious games maken is een complex collaboratief proces waarvoor zowel gamedesigners als domeinexperts vereist zijn. In dit proces zijn ze partner van de Baak en haar klanten, bij het realiseren van serious games die de leiders van morgen kunnen helpen ontwikkelen. Daarbij weten ze wat werkt en wat niet, leggen de lat hoog, en streven constant naar kwaliteit en impact.
 
Een voorbeeld van hun werk is Sharkworld. Deze game wordt wereldwijd gezien als een grote innovatie op het gebied van het trainen van projectmanagement- vaardigheden.
Daarnaast heeft
Ranj Serious Games samen met Capgemini de eerder vermelde alternate reality game 'Gaining Leadership' ontwikkeld.

Terug naar boven 
 

3TGO
3TGO is een high-end consultancy tool, waarmee management teams onder begeleiding van gekwalificeerde consultants en trainers het DNA van hun organisatie visualiseren, analyseren en optimaliseren. MT's ontwikkelen hiermee op snelle en interactieve wijze een zeer heldere en strategisch relevante structuurvisie op de eigen organisatie. Vanuit deze structuurvisie wordt gewerkt aan de optimalisatie van focus, balans en alignment van organisaties.
3TGO is bedoeld voor MT's. 3TGO sessies worden gefaciliteerd door een selecte groep management consultants en trainers, die werkzaam (of als associate aangesloten) zijn bij organisaties die beschikken over een 3TGO Company licentie.
Klik hier voor meer uitleg over de advies tool van 3TGO. Of ga direct naar de website.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Terug naar boven


MadLogic 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MadLogic is het R&D bedrijf achter 3TGO en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van high-end management & consultancy tools. Zij combineren ruim 28 jaar kennis en ervaring in de consultancy, met inmiddels 17 jaar expertise op het gebied van internet en serious gaming. Met deze unieke combinatie richten zij zich op een niche in de markt.

Terug naar boven

Novicraft - Teamingstream

TeamingStream is opgericht in April 2008 in Oulu, Finland. De missie van dit jonge innovatieve bedrijf is het ontwikkelen van games die resulteren in meer efficiency, productiviteit, kwaliteit en innovatie binnen het werk. Zij creëren 3D leer omgevingen en content voor team-building, leiderschapsontwikkeling en multiculturele samenwerking. Ondanks hun korte bestaan, gaat het ontstaan van hun aanbod terug tot 2002. In dit jaar ontwikkelden zij de eerste generatie van de game voor onderzoeksdoelstellingen. Hiermee wilden zij aantonen dat computer games gebruikt konden worden om te leren. Na drie generaties en vele game sessies hebben zij in 2008 een nieuw leer format, genaamd Novicraft uitgebracht. In 2009 heeft Novicraft voor deze game een prijs gekregen voor beste e-learning oplossing in Finland (E-oppimiskeskus).  De jury  oordeelde als volgt: "NoviCraft is an innovative serious game improving the collaboration of teams. Playing NoviCraft is challenging, fun and catching. It is easy to act as a team and the feelings shared success is rewarding."

 

  Wil je meer weten over de wetenschappelijke onderbouwing, verwijs ik je graag naar Scientific Background en deze dissertatie van Johanna Bluemink (PDF) 

Terug naar boven


  Omschrijving Profiel Duur Investering