Wijsheid als gids naar gezonde organisaties

Onze economie is ziek. Milieu en mens kreunen onder de druk van overconsumptie, productie en toenemend transport. Vele van onze organisaties zijn ziek. Aandeelhouders,  management teams, medewerkers, klanten en stakeholders gaan gebukt onder de symptomen van de wereldwijde crisis.

En hoe is het intussen met uzelf? Hoe dichtbij of veraf ervaart u dit alles? Wat is de impact op uw eigen organisatie en op uw eigen gezondheid? Hebt u er zelf al over nagedacht om een andere weg in te slaan? En wat kan u hier zelf aan doen?

Met de huidige (lees oude, korte termijn, individualistische) manier van denken is het onmogelijk uit deze situatie te geraken. Het goede nieuws is dat er andere en wijzere manieren bestaan om een nieuwe wending te geven aan deze prangende situatie. Leiders over de hele wereld geven impulsen om nieuwe paden te gaan bewandelen, door bewust contact te maken met onze wijsheid en deze doelgericht in te zetten.

Met ‘The Wisdom Experience’ levert Luc Limère zijn bijdrage aan een betere wereld. Hij leert leiders en organisaties hoe ze hun verantwoordelijkheid kunnen opnemen om duurzaam te werken aan hun gezondheid. Dit programma is gebaseerd op meer dan 15 jaar innoverend werk met duizenden leiders uit zowel grote internationale bedrijven als Belgische KMO’s.

In dit interactieve uurtje krijgt u enkele diepgaande inzichten en praktische tips om als gids 2014 gezond in te zetten en duurzaam verder uit te bouwen. Test uw wijsheid met een ‘Wise Leadership Checkup’ en zet een bewuste stap in een betere en gezondere wereld.

_ _ _ _ _ _ _ _ _

Luc Limère, is sinds enkele jaren een vertrouwd medewerker bij De Baak. Zowel bij collega’s als klanten zorgt hij steevast voor een vernieuwende energie en verrassende aanpak, die leidt tot meer geïntegreerde resultaten. Als onafhankelijk trainer en Executive Coach sinds +20 jaar, inspireert hij leiders, teams en organisaties om vanuit een balans tussen denken en voelen, weten en wijsheid, bewust te kiezen voor een meer geïntegreerde en duurzame aanpak. Hij is auteur van het boek ‘Attitude Coach (Kluwer 2003) en werkt nu aan de laatste hoofdstukken van “The Wisdom Experience”. www.wisdomexperience.com


  Omschrijving Profiel Duur Investering