Week van de Ondernemer

14 apr 2015 - 25 nov 2015

De Baak en de Week van de Ondernemer

De Week van de Ondernemer is al jarenlang het grootste en best gewaardeerde ondernemersevent van Nederland. In één dag word je geïnspireerd door topcoaches en succesvolle ondernemers. Inspiratie die absoluut zal bijdragen aan jouw succes. Daarnaast word je onderdeel van een zeer waardevol ondernemersnetwerk.

Dit jaar staat de Week van de Ondernemer in het teken van ‘Futureproof Ondernemen’. Hoe verdien jij over vijf jaar jouw geld? Wat moet je doen om niet ingehaald te worden door concurrenten? Hoe wendbaar moet jouw organisatie zijn? Is jouw Business Model klaar voor de toekomst?
Tijdens het event krijg jij antwoord op deze vragen.

De Week van Ondernemer start met de Landelijke editie in Utrecht en doet daarna de volgende regio’s aan:

Utrecht, Beatrix Theater 
Groningen, Martiniplaza 
Enschede, De Grolsch Veste 
Eindhoven, Evoluon  
Rotterdam, Ahoy   
Amsterdam, RAI  
14, 15 en 16 april 2015
10 en 11 juni 2015
24 en 25 juni 2015
23 en 24 september 2015
14 en 15 oktober 2015
24 en 25 november 2015

wvdo-455

De Baak is voor de derde keer op rij partner van het event en zorgt met een aantal andere partners voor invulling van het thema ‘Personeel’.
Medewerkers in een organisatie moeten flexibel zijn en up to date blijven; de snel veranderende economie vraagt steeds weer om andere kennis en vaardigheden. Het behoud van productiviteit en het voorkomen van uitval door ziekte of werkeloosheid is van groot belang. Investeren in gezonde, flexibele en betrokken medewerkers en deze laten excelleren is een must voor iedere ondernemer. Hoe je dit doet? Dat ontdek je op de Week van de Ondernemer ‘Personeel’.

Inspiratiesessie: Veranderend Leiderschap
door Martin Hersman en Arko van Brakel
De inhoud van deze sessie volgt op korte termijn!

Kennissessie Aansturen op Zelfsturing in jouw team
We leven in een tijd van complexe veranderingen, dat heeft ook impact op je organisatie. De omgeving en de organisatie vragen om een andere vorm van leiderschap. een stijl die recht doet aan de dilemma's van deze tijd. Ruimte nemen en geven. Sturen en loslaten. Hoe geef jij Leiding aan Zelfsturing?
Je wilt meer eigenaarschap en verantwoordelijkheid in je team, meer zelfsturing. Wat vraagt dat van jou als leider? Wat betekent dat in de praktijk? Je wilt vakkennis, kwaliteiten en creativiteit maar benutten en samen bouwen aan de toekomst. Wat vraagt dit van het team en van jou als leider? Welke impact heeft dit op de rest van de organisatie en de klant?
Deze Kennissessie kun je in de middag bijwonen en wordt begeleid door Berend van Aken, Jolanda van der Veen en/of Jan Dirk Hogendijk. Kijk voor meer informatie hier.

Activatiepoint en Adviestafels
Gedurende de dagen kun je op het ‘Personeelsplein’ (te vinden op de beursvloer) terecht bij het Duurzame Inzetbaarheid Activatiepoint. De Baak is hier aanwezig met een specialist op het gebied van Nieuw Leiderschap in combinatie met een ondernemer die geruime ervaring heeft op het gebied van dit thema en het reeds succesvol heeft toegepast. Meer weten? Kom langs en ga met hen in gesprek!

Inschrijven
Als Baak relatie heb je de mogelijkheid om de Week van de Ondernemer kosteloos bij te wonen op de datum en regio waarop het jou uitkomt. Vul het contactformulier hieronder in en je ontvangt van ons een bevestiging.

 

 

contactform bba artikelen

*
*
*
*
*
*
*

  Omschrijving Profiel Duur Investering