Webinar: Waar ben ik nu eigenlijk mee bezig?

De kunst van kiezen
3 jun 2014

Waar sta jij voor? Hoe neem jij belangrijke beslissingen in je leven? 
Hoe ga je om met levensvragen en welke waarden zijn daarbij leidend? 
Hoe voorkom je vormen van keuzestress?

Bekijk hier de opname van het webinar.Interesse? Positief Existentiële Coaching

In het boek Alice in Wonderland van Lewis Carroll rent een wit konijn met een groot zakhorloge voorbij. Te laat, te laat! Alice rent erachteraan en verdwijnt in Wonderland. Het is een wondere, drukke en absurde wereld. Alice rolt van het een in het ander. Herkenbaar?

Concrete en abstracte combinatiedrukte is een kenmerk van de huidige tijd. We proberen steeds meer te combineren in minder tijd. Elke activiteit moet bovendien aan steeds meer eisen voldoen. Ondertussen maak je keuzes met soms grote consequenties. Carrière, relatie, vriendschappen, studie… je verliest en wint altijd. Jezelf vast leggen is beperkend. Maar als je nergens voor kiest, ben je altijd te laat.

Dit webinar richt zich op ‘de kunst van het kiezen’ vanuit theoretisch en praktisch perspectief. Je krijgt verschillende modellen en technieken aangeboden waar je direct mee aan de slag kunt. Waardoor je zelf beter om kan gaan met zingevingsvragen en anderen hierin kan ondersteunen.

Marlijn-Koch-120Merlijn Koch
Als je druk bent met leven, waar ben je dan druk mee? Ben je aan het leven of word je geleefd? Is wat je doet van waarde en bestendig?
Merlijn Koch is humanisticus en richt zich op persoonlijke en professionele vraagstukken omtrent zingeving. Door het combineren van inzichten uit de psychologie en filosofie maakt hij zingeving concreet en werkbaar.
Merlijn is werkzaam als programmamaker Lifecoaching bij het Europees Instituut de Baak en heeft daar een methodiek en leergang Positief Existentiële Coaching ontwikkeld.
Daarnaast is hij freelance trainer en coach. Verder heeft Merlijn veel ervaring in het werken met autistische kinderen en biedt vanuit Authiek zorg voor volwassen en gezinnen die te maken hebben met autisme.

 


  Omschrijving Profiel Duur Investering