Webinar: Let’s Play Innovation

Vernieuwing in een veranderende wereld
14 jan 2014

De wereld verandert snel en organisaties hebben moeite manieren te vinden om zichzelf duurzaam te organiseren. Er is behoefte aan Game Changers die in staat zijn oude roestige patronen te transformeren of geheel nieuwe initiatieven te starten. 

Webinar
Tijdens deze webinar kijken we naar opkomende manieren om nieuwe producten en diensten te ontwikkelen, zoals Design Thinking, Reframing en Applied Improvisation. Het gebruik van beide hersenhelften zijn hierbij essentieel; creativiteit én logica. Hoe creëren we ruimte en lef om de wereld van morgen te bouwen?

Dare to play Innovation! Doe je mee? 


Interesse? Let's Play Innovation

Trainer Rutger Slump
Rutger Slump is Senior executive trainer en teamcoach met een focus op innovatie en teamdenken in continu veranderende omgevingen om tot duurzame ontwikkeling te komen. Hij focust op de menselijke kant van het innovatieproces, waarin playfulness een centrale rol speelt; het ontwikkelen van een omgeving voor jezelf en anderen om in goed samenspel verder te komen. Plezier en creativiteit spelen een belangrijke rol in zijn aanpak om zodoende open te blijven staan voor de mogelijkheden die er zijn. Vanuit zijn werkzaamheden aan de TU Delft, de Baak en recent werk in innovatiehoofdstad Boston, begrijpt hij vanuit ervaring waarmee professionals worstelen in innovatietrajecten en wat het zo ontzettend uitdagend maakt.


  Omschrijving Profiel Duur Investering