Webinar: Van ME naar WE - de kracht van sociaal kapitaal

3 jul 2014

Hoe maak je in deze turbulente tijden ruimte voor meer vertrouwen?
Wat is er nodig om tot een betere samenwerking te komen?
Hoe kunnen talenten maximaal worden ingezet en ontwikkeld?

Bekijk hier de opname van dit webinar.Interesse? High Performance Leadership

Wie op de hoogte is van de laatste trends en ontwikkelingen, ontkomt er niet aan: de WE-economy. 
Online, offline, tijdens debatten en managementevents, je komt dit begrip overal tegen. In de nieuwe werkelijkheid lijkt het ‘ik’-tijdperk zijn beste tijd gehad te hebben. ‘Samen’ is het nieuwe credo. Want dat is duurzaam en dat hoort bij het nieuwe leiderschap.

Toch zien we dit nieuwe denken nog niet altijd terugkomen in gedrag op de werkvloer waar bezuinigingen, fte-reducties en daarmee ook vergaande prestatiedruk aan de orde van de dag zijn. Organisaties staan onder druk en de mensen dus ook. 
De vraag is hoe maak je in deze turbulente tijden, ruimte voor meer vertrouwen als basis om meer te delen en beter samen te werken.
En zo verder te komen, als individu, als team en als organisatie.

samira-abbadiIn dit webinar staat Samira Abbadi, van huis uit bestuurskundige en nu programmamaker bij de Baak, met jou stilstaan bij de WE-economy en de rol van sociaal kapitaal. In het verleden heeft zij onderzoek gedaan naar de rol van sociaal kapitaal in Libanon en de invloed op 'good governance'. 
Vanuit deze kennis en ervaring zal zij het hebben over hoe je sociaal kapitaal als bron kunt aanboren op organisatieniveau om zo van ‘ME’ naar ‘WE’ te komen.


  Omschrijving Profiel Duur Investering