Webinar: Introductie Ik en de Anderen®

De Baak inspireert

17 sep 2014

Ervaar je wel eens weerstand?
Weet jij hoe je overkomt op anderen?
Hoe goed ken je jouw talenten en kwaliteiten? En kun je die ook optimaal inzetten?

Bekijk hier de opname van het webinar met Guus Brackel.

Interesse? Ik en de Anderen®

Ik en de Anderen®  biedt jou een bijzondere gelegenheid om te werken aan je vermogen om goed te functioneren in contact met anderen. In dit introductie webinar neemt Guus Brackel je mee in een interactief online uurtje. Je krijgt de gelegenheid om de hoofdlijnen van het programma te leren kennen en krijg je de ruimte om online specifieke vragen over inhoud, werkwijze en de doelgroep aan hem te stellen. Ook geeft Guus je door middel van online werkvormen een voorproefje van hoe het is om aan dit programma deel te nemen.
Guus Brackel is als directeur Bout en Partners, eindverantwoordelijk voor inhoud en begeleiding van Ik en de Anderen®

Guus Brackel
Guus Brackel is vanuit bureau Bout en Partners, als adviseur, executive coach en begeleider van werkconferenties en leertrajecten betrokken bij veranderingsprojecten van ondernemende mensen in organisaties. Zijn focus is:
Bijdragen aan zinvolle veranderingen vanuit nuchterheid, betrokkenheid, daadkracht en vooral persoonlijk ondernemerschap. Professioneel dingen voor elkaar krijgen én daarbij jezelf blijven. Met het hoofd koel, het hart warm en beide voeten op de grond. Bout en Partners begeleidt personen in organisaties bij het  formuleren en realiseren van missie, visie en strategie afgestemd met stakeholders in hun omgeving in privé, werk en maatschappij.
Guus werkt met zijn bureau Bout en Partners al heel lang en intensief samen met de Baak. Onder meer met de kernprogramma’s Ik en de Anderen®, Masterclass Inner Compass en Being the Change.
Bout en Partners is gevestigd op Landgoed de Horst in Driebergen. 


  Omschrijving Profiel Duur Investering