Webinar: Being the Change by Action Inquiry

24 apr 2014

Wat is jouw visie op je werk?
Ben je voorbereid op veranderingen in je organisatie?
Ben je in staat om hierin bij te dragen?En ben je daar succesvol in?
Hoe houd je verbinding met wat echt belangrijk is voor jou?


Bekijk hier de opname van het webinar.

Interesse? Being the Change

Om als creatieve speler volledig te blijven participeren in het spel van veranderingen in organisatie en maatschappij, zie je de noodzaak om te investeren in verandering. Met een ondernemende blik op de toekomst, het hoofd koel, het hart warm en beide voeten op de grond. Je ziet kansen voor zinvolle verandering, zowel in jezelf als in je organisatie en je wilt die benutten. Tevens zie je belemmeringen in jezelf en in je omgeving.

Om de groei van “Being part of the problem“ naar “Being part of the Change” mogelijk te maken introduceren we in dit webinar over Action Inquiry.

Action Inquiry is een verzameling werkvormen gericht op het onderzoeken van de totstandkoming én de uitwerking van jouw persoonlijke missie, visie en strategie. Het kan een ‘way of life’ voor je worden om eigen functioneren - voortdurend - af te blijven stemmen op de context van dat moment. Het heeft als benadering een verbreding en verdieping van het al lang bekende en waardevolle concept “Reflective Practioner” van Schön.

Action Inquiry kan je helpen bij:

  • Zaken voor elkaar krijgen én daarin trouw blijven aan wat echt belangrijk voor je is.
  • Het afstemmen van eigen visie, missie en strategie met je omgeving.
  • Het bijdragen aan de realisatie van de visie, missie en strategie van je omgeving.
  • Voldoening beleven aan het initiëren en realiseren van veranderingen.

GuusGuus Brackel
Guus Brackel is vanuit bureau Bout en Partners, als adviseur, executive coach en vormgever en  begeleider van werkconferenties en leertrajecten betrokken bij veranderingsprojecten van ondernemende mensen in organisaties.
Zijn focus is:Bijdragen aan zinvolle veranderingen vanuit nuchterheid, betrokkenheid, daadkracht en vooral persoonlijk ondernemerschap. Professioneel dingen voor elkaar krijgen én daarbij jezelf blijven. Met het hoofd koel, het hart warm en beide voeten op de grond.
Bout en Partners begeleidt personen in organisaties bij het  formuleren en realiseren van missie, visie en strategie afgestemd met stakeholders in hun omgeving in privé, werk en maatschappij.
Guus werkt met zijn team binnen Bout en Partners al heel lang en intensief samen met de Baak. Onder meer met de kernprogramma’s Ik en de Anderen, Masterclass Inner Compass en Being the Change.
Bout en Partners is gevestigd op Landgoed de Horst in Driebergen.


  Omschrijving Profiel Duur Investering