Belangrijkste HR-Trends

8-10 apr 2014

Kosteloze talkshow
Exclusief voor HR-professionals, plus 1 dag gratis inspiratie over ondernemerschap

Organisaties veranderen, de markt is turbulent en slecht voorspelbaar. Lifetime employment is voorbij, flexibiliseren is de norm en talent wordt schaars. Personeel is het kloppend hart van elke succesvolle onderneming. Sterker nog: uit onderzoek blijkt dat bedrijven die echt oog hebben voor hun personeel dat direct terugzien in de resultaten. Vandaar dat er tijdens de Week van de Ondernemer, het event dat gericht is op succesvol ondernemen, speciale aandacht is voor het thema ‘Personeel’.

Jij als HR-professional bent van harte uitgenodigd kosteloos mee te doen aan één dag op 8, 9 of 10 april 2014 in het Beatrix Theater in Utrecht. In de ochtend kun je deelnemen aan de talkshow o.l.v. Arko van Brakel (De Baak) waarin deskundigen Marjolein ten Hoonte (Randstad), André Timmermans (UWV) en Erno Kleijnenberg (ONVZ) je inzichten geven in de belangrijkste trends. Hierbij komen alle aspecten aan bod, van talentontwikkeling tot effectief leiderschap. Deze sessie zal worden gevolgd door een interactieve lunch waar je uitgebreid van gedachten kunt wisselen met collega HR-professionals. Kortom, nieuwe inzichten en waardevolle contacten.

In de middag kun je inspiratie opdoen over ‘de ondernemende mindset’ tijdens de vele andere sprekers zoals topcoaches en succesvolle ondernemers. Inspiratie die absoluut zal bijdragen aan jouw succes.

Kom dus kosteloos naar één van de dagen tijdens de Week van de Ondernemer op 8, 9 of 10 april 2014 in het Beatrix Theater in Utrecht.

Bij verhindering kan je ook nog komen op één van de regionale bijeenkomsten:
Martiniplaza in Groningen: 4 en 5 juni 2014
De Grolsch Veste in Enschede: 25 en 26 juni 2014
Evoluon in Eindhoven: 24 en 25 september 2014
Ahoy in Rotterdam, 15 en 16 oktober 2014
RAI in Amsterdam, 26 en 27 november 2014

Aanmelden
Speciaal als relatie van de Baak kun je geïnspireerd raken door nieuwe perspectieven. Meld je dan hier aan, dan geven wij je gegevens door aan de organisator van De Week van de Ondernemer.

Ben je geen HR professional maar wil je wel bij dit event aanwezig zijn? Meld je dan aan via de sitelink: www.weekvandeondernemer.nl


  Omschrijving Profiel Duur Investering