Sprout Challengerday

31 okt 2013

De Baak Business Academy en Sprout samen voor ondernemerschap!

Tijdens de Sprout Challengerday 2013 op 31 oktober wordt u geïnspireerd door topcoaches en succesvolle ondernemers. Inspiratie die absoluut zal bijdragen aan úw succes. Daarnaast wordt u onderdeel van een zeer waardevol ondernemersnetwerk. Waar u direct van profiteert.

De Baak Business Academy biedt u tijdens de Sprout Challengerday:

  • Kennis; nieuwste ontwikkelingen en trends, handige tips en ondernemersvisies
  • Inspiratie; succesverhalen, impulsen en motivatie door topcoaches en ondernemers
  • Netwerken; hoogwaardig ondernemersnetwerk, waardevolle contacten

Verder vindt u bij de Baak Business Academy interessante en op ondernemers gerichte programma’s. Wij zetten hierbij de beste praktijkmensen in op alle facetten van ondernemerschap, o.a. strategie, verkoop, financiën, marketing, menselijk kapitaal, projectmanagement, innovatie, organisatie ontwikkeling, verandermanagement, duurzaamheid, nieuwe businessmodellen. Daarnaast is er veel aandacht voor de menselijke kant van ondernemerschap en helpen wij u bij persoonlijke ontwikkeling en organisatie ontwikkeling.

De Baak Business Academy wil een actieve en zichtbare bijdrage leveren aan ‘Nederland het meest ondernemende land van de wereld te maken’ en focust op ondernemend Nederland.

De Baak Business Academy is hét epicentrum van duurzaam, innovatief en ‘down to earth’ ondernemerschap. Een on- en offline centrum waar leren, ontmoeten, werken, kennisvermeerdering en kennisdelen op het gebied van ondernemerschap vanzelfsprekend is en elkaar versterkt en stimuleert. Voor ondernemers, ondernemende leiders en professionals, ondernemers-netwerken en andere belanghebbenden.

Speed Business Coaching bij de Baak Business Academy
Tijdens de Sprout Challengerday zullen Arko van Brakel (ondernemer en CEO
van de Baak) en Dymphe Beek (ondernemer en business coach) aanwezig zijn voor een kosteloos speed business coaching sessie.

Wilt u zo’n korte, haarscherpe en to the point business coaching sessie van 15 min ervaren? Geef u dan hieronder op!

Sprout Challengerday

*
*
*

  Omschrijving Profiel Duur Investering