Workshops

Workshop: Loslaten met muziek
In deze workshop wordt aandacht besteed aan samen-zingen en het on-the-spot creëren van muziek. Je gaat muziek maken aan de hand van bestaande fragmenten muziek, maar je gaat ook stukken muziek laten ontstaan. Of je vaak of niet hebt gezongen maakt helemaal niets uit. Er worden oefeningen gedaan om zoveel mogelijk ruimte te geven aan jouw persoonlijke ideeën door ‘los te laten’. Op deze manier zullen ieders ideeën de ruimte krijgen.

Maartje Meijer Maartje Meijer
Maartje studeerde hoofdvak zang en hoofdvak piano aan het conservatorium van Amsterdam. Ze genoot lessen van o.a. Bert van den Brink, Harmen Fraanje, Lydia van Dam en Deborah Brown. In Berlijn studeerde ze - in het kader van haar masteropleiding - arrangeren bij Jörg Achim Keller, chef-dirigent van de NDR bigband. Dat leidde tot opdrachten in Duitsland o.a. voor het LandesJugendOrchester (Lajjazzo) o.l.v. Jiggs Whigham. In Nederland arrangeerde zij o.a. voor het Jazzorchestra of the Concertgebouw. 


Workshop: Personal Presence
In de workshop Personal Presence krijg je feedback op je uitstraling en eerste indruk. In uiteenlopende oefeningen uit theater- en podiumwereld werk je aan je lichaamshouding, stemgebruik en de manier waarop je contact maakt met anderen. Je wordt uitgedaagd om jezelf eens heel anders neer te zetten en te ervaren tot welke reacties dat leidt. Op basis van deze experimenten kun je je gedragsrepertoire uitbreiden óf besluiten dat je heel tevreden bent met jouw Presence!

Biance Stokman

Bianca Stokman
Bianca’s werk kenmerkt zich door verbinding. Ze verbindt haar podiumkunst (zang) met haar werk als trainer en coach. Ze verbindt de wetenschap (neurologie, psychologie) met de praktijk (hoe leren we, hoe vormt ons gedrag zich, hoe gaan we effectief om met onszelf en anderen) en ze verbindt in haar aanpak diepgang met humor en nuchterheid.


Workhop: Luisteren
Deze workshop staat in het teken van luisteren. Je gaat kennismaken en oefenen met verschillende niveaus van luisteren. Na de uitleg ga je in tweetallen de geleerde vaardigheden oefenen in de vorm van een wandeling buiten in het bos.

Sacha Kluvers

Sacha Kluvers
Sacha verzorgt als trainer/facilitator op maat trajecten voor onder andere de Baak. Daarnaast is ze betrokken als trainer en programmamaker bij verschillende opleidingen bij de Baak, zoals het Young Executives Programm en de Baak Leap. Ze is gespecialiseerd in U-theory, psychosynthese, leiderschap, teamtrainingen en stilte workshops/ trainingen. Bovendien coacht ze individuen, teams en organisaties


Workshop: Duurzaamheid voor jezelf
Duurzaamheid is een container begrip, in bedrijven gebeurt er vaak al heel veel. Toch is het niet voor iedereen helder wat kan ik nu bijdragen? In een korte en krachtige workshop ga je aan de slag om duurzaamheid voor je zelf handen en voeten te geven. Hoe kan jij je passie en je talenten inzetten om een positief verschil te maken. Vanuit een helder kader wat duurzaamheid is, gaan we onderzoeken wat jouw bijdrage is en waar jij het verschil maakt. Je krijgt de mogelijkheid om aan het einde je beste ideeën te pitchen om zo inspiratie te bieden aan anderen en mogelijk anderen te enthousiasmeren voor je beste ideeën zodat je na de workshop hier verder mee kunt.

Jolanda van der Veen
Jolanda is als programmamaker en trainer verbonden aan de Baak. Zij werkt voor open en opmaat gemaakte trajecten voor de Baak, vooral gericht op coachingsvraagstukken individueel en team. Haar drijfveer is om passie en inspiratie te verbinden aan je werk, om zo de wereld wat mooier te maken. Jolanda heeft ruime ervaring op het gebied van trainingen die het snijvlak raken van persoonlijke ontwikkeling en organisatieontwikkeling  


Workshop: Balans
In ons dagelijks werkleven is onze aandacht vooral verwikkeld in gedachten. Dat kan in bepaalde gevallen tot (stress)klachten leiden. In deze workshop kun je ervaren hoe het is als je vaker bewust ruimte maakt om wat meer in je lichaam aanwezig te zijn. Als je aandacht zich regelmatig los kan maken uit de greep van je gedachten, dan ontstaat er vanzelf ruimte voor ontspanning en creativiteit. Deze workshop is gebaseerd op lichaamswerktechnieken. Simpel, ontspannen en straks op je werkplek ook eenvoudig toe te passen.

Irina Reulink
Sinds 2002 werkt Irina als programmamaker, trainer en accountmanager bij de Baak. Daarnaast is ze instructeur Chineng Qi Gung en bovendien studeert ze in 2014 af als Rebalancer. In al deze rollen is ze steeds op zoek naar manieren om mensen verder te brengen. De vormen van lichaamswerk zijn bijzondere en effectieve manieren om persoonlijke ontwikkeling te bereiken, via wat het lichaam je vertelt. Praten over en beredeneren (vanuit het hoofd) lukken meestal wel, maar ze brengen ons niet altijd bij een echte oplossing. Irina is een verbinder in optima forma: ze verbindt hoofd en gevoel, maar ook mensen met mensen en “soft” en “zakelijk”..  


Workshop: Drakenfeestje...ontspannen omgaan met hardnekkige patronen
Geluk...waarom is dat niet heel gewoon? Vaak hardnekkige patronen beïnvloeden ons gedrag en denken; alsof je zelf niet aan het roer staat. Omdat vaak 'iets' ons ervan weerhoudt om helemaal jezelf te zijn. En dat 'iets' kan je maar het beste een draak(je) noemen; elke keer steekt hij de kop weer op. In deze workshop gaan we er vooral niet te ernstig met deze patronen/draken om, want daar groeien ze alleen maar van. We gaan ze ook niet 'verslaan', want dan komen ze driekoppig terug! We zetten ze in de spotlights en je krijgt tips om deze draken te temmen. Na deze workshop ga je net iets meer ontspannen om met alles wat jouw geluk in de weg staat.

Anke Tusveld
Anke is trainer/coach bij verschillende opleidingen bij de Baak, zoals 'de Professional als coach' en 'de Baak Leap'. Zij gelooft dat iedereen een uniek talent heeft en ze richt zich in trainingen en (loopbaan)coaching graag op de ontwikkeling van dit talent. Daarnaast schrijft ze een weblog: www.levenswerk.blogspot.com waarin ze onderwerpen belicht, die allen gaan over de combinatie van werk en leven.  

 


Vorige pagina


  Omschrijving Profiel Duur Investering