Peter Senge

22 mei 2014

Next Level Leadership

Peter Senge komt naar Nederland! Dit is je kans om te leren van dé management expert over 'Next Level Leadership'.

Are Great Leaders Born or Made?

Met zijn baanbrekende boeken ‘De Vijfde Discipline’ en ‘Presence’ verwierf Peter Senge wereldwijde bekendheid. Hij heeft een krachtige, innovatieve aanpak ontwikkeld voor organisatieontwikkeling. Kernbegrippen binnen zijn werk zijn ‘de lerende organisatie’, 'systeem denken', 'potentieel' en 'presence'.
 
Peter Senge: Leiderschap in de lerende organisatie
Organisaties zijn volgens Peter Senge dynamische systemen. Door een organisatie te zien als een proces in plaats van als een statische entiteit, ligt de nadruk op de onderlinge samenhangen tussen gebeurtenissen in plaats van de lineaire causale verklaringen. Binnen deze systeemtheoretische benadering ligt de focus op menselijke waarden binnen organisaties. Door de capaciteiten en het potentieel van mensen te benutten, ontstaat een gezamenlijk streven naar een gemeenschappelijk doel. Wat vraagt dat van de leider?

Kennis en tools van de expert
Peter Senge wéét wat nodig is om diepgaande verandering in gang te zetten. Hij wéét hoe gezamenlijke drijfkracht kan ontstaan. Hij wéét hoe organisaties zich moeten ontwikkelen om groei en succes te bewerkstelligen. En dat gaat hij met jou delen op 22 mei 2014! Kom ontdekken wat Next Level Leadership voor jou betekent voor het verbeteren van jouw organisatie en je eigen leiderschap. Het wordt een fascinerende dag waar de grootste expert van dit moment je laat inzien hoe diepgaande verandering tot stand komt en wat daar voor nodig is. Door dat te beseffen en toe te passen kunnen organisaties grootse dingen bereiken. Peter Senge zal ook uitgebreid ingaan op vragen van het publiek.
 
Hét event voor leiders, coaches, consultants en iedereen die mensen en organisaties of afdelingen in verandering begeleidt. 

Donderdag 22 mei 2014
9.30 - 17.30 uur

Jaarbeurs Utrecht
Croeselaan 6 Utrecht

Prijs: € 395,00 excl. 21% btw

In samenwerking met Het Eerste Huis.

logo-eerste-huis

Jos Rovers reisde al naar Boston om met Senge te spreken over dit event:

 

 


  Omschrijving Profiel Duur Investering