Open dinersessie Leiderschap voor Vrouwen 17 juni 2014

17 jun 2014

Hoe vergaat het onze oud-deelneemsters aan de cursus Leiderschap voor Vrouwen? Hoe zijn ze verder gegaan met hun persoonlijke ontwikkeling? Welke carrièrestappen hebben ze gezet? Hoe hebben ze dat gedaan in combinatie met een druk gezin? Op 17 juni zijn twee succesvolle, jonge vrouwen aan het woord: Loes Broekhof en Femke de Jager.

Tijdens de dinersessie delen Loes en Femke hun ervaringen. In het verhaal van Femke horen we o.a. hoe zij de relatie met haar mentor heeft benut, en hoe ze nu zelf mentor is voor andere vrouwen. Loes deelt over de bewuste stappen die ze zet richting een loopbaan als bestuurder. De sessie zal worden begeleid door Anja de Boer. Naast de deelneemsters van het programma Leiderschap voor Vrouwen is er ruimte voor andere inschrijvingen om deze informele bijeenkomst bij te wonen. Schuif aan tafel op 17 juni en ga in gesprek met Femke en Loes!

 Web-Femke-de-Jager Femke de Jager (43) is eindverantwoordelijke bij industrieel concern Stork van een internationale groep asset management consultants. Ze geeft leiding aan het management team dat 120 gedreven professionals begeleidt. Belangrijke lessen? Onder andere leiding geven ‘door leidinggevenden heen’ en sturen op 'wat' terwijl je als professional succesvol bent gegroeid op basis van 'hoe'.
Trotse moeder van 2 dochters, getrouwd. Femke deed in 2009 mee aan Leiderschap voor Vrouwen.

LoesBroekhof01-WM-_HP12 Loes Broekhof (39) is Onderwijsdirecteur sector Economie bij ROC Nijmegen en daarmee samen met de 15 aan haar rapporterende onderwijsteams, verantwoordelijk voor de opleiding van 2.800 studenten. Loes, zelf econoom, is afkomstig uit de finance. Ten tijde van haar deelname aan Leiderschap voor Vrouwen in 2007, was ze nog werkzaam als Associate Director Corporate Finance bij haar eerste werkgever KPMG. Drijfveer achter haar overstap naar het onderwijs: bijdragen aan de maatschappij door het creëren van de perfecte match tussen studenten en het bedrijfsleven.

Ben je geïnteresseerd of weet je nog vrouwen in je omgeving voor wie dit interessant kan zijn? Wij heten ze graag welkom!

De bijeenkomst is van 18:00 tot 21:00 uur op Landgoed de Horst te Driebergen. De kosten voor de sessie bedragen 75 euro incl. driegangen diner, excl. BTW. Voor meer informatie mail of bel Gonnie Peters, lvv@debaak.nl telefoon 0343-556119, aanmelden kan via http://www.debaak.nl/events/leiderschap-voor-vrouwen-dinersessie. Een goede balans tussen aanwezige leidinggevenden, jonge professionals en specialisten is ons uitgangspunt. 


Inschrijving is mogelijk via het onderstaande formulier:

Leiderschap voor Vrouwen Dinnersessie

Persoonlijke Gegevens
*
*
*
*
Financiële Gegevens
*
*
*
*

  Omschrijving Profiel Duur Investering