Learning Lane

27-28 aug 2014

Jubileumeditie Learning Lane: 27 en 28 augustus 2014

Learning Lane is een 2-daags Zomerfestival voor én door professionals waar kennis delen centraal staat. Studenten, beginnende proffessionals, ervaren professionals en leidinggevenden op het gebied van HRD, P&O, training, opleiding, coaching, organisatieontwikkeling en -advies kunnen kiezen uit een zeer gevarieerd aanbod van workshops, die door collega-professionals worden aangeboden.

Het festival wordt op woensdagavond geopend met de Late Lane Academy. In een bijzondere setting geven academici vanuit hun specialisme hoogwaardige, korte maar krachtige lezingen, welke worden afgewisseld met muziek. Kruip weg in een heerlijke lummel stoel of neem plaats in ons atrium; luister en geniet! Op donderdag zijn er diverse rondes met workshops gecombineerd met veel andere activiteiten. De workshops hebben een sterk innovatief karakter en worden afgewisseld met verschillende activiteiten, die de zintuigen doen prikkelen of de hersenen doen kraken. Er is muziek, dans, (werk-)theater, er zijn lunchlezingen, er wordt kunst gemaakt en alles staat in het teken van kennis uitwisseling, kennis opdoen, ontmoeten en verbinden.

De jubileumeditie staat in het teken van de paradox.
De paradox zet bestaande denkwijzen volledig op zijn kop. Op Learning Lane komen we op het punt waar we ogenschijnlijke tegenstellingen omarmen en leren bewust te worden van deze kracht.

Meer informatie en aanmelden: www.learninglane.nl


  Omschrijving Profiel Duur Investering