Kennisnetwerk HRM grote bedrijven

Een netwerkmiddag voor en door HR professionals
7 okt 2011

Sinds het jaar 2000 ondersteunt De Baak het Kennisnetwerk HRM Grote Bedrijven. Dit netwerk is een samenwerkingsverband van een twintigtal grote, voornamelijk internationaal opererende bedrijven in Nederland op het gebied van Human Resources Management. Het netwerk wil een actieve bijdrage leveren aan de professionalisering van HR door onderling informatie uit te wisselen en door jaarlijks gezamenlijk een aantal thema’s te verkennen.

Op 7 oktober vanaf 13.00 uur presenteren HR professionals van het kennisnetwerk op eigen wijze de resultaten van een jaar onderzoek aan collega's.

Verwacht geen strak georganiseerd symposium of schokkende openbaringen, maar een heldere gedachtegang gepresenteerd door deskundigen en geënt op de praktijk. De echte meerwaarde vindt u in de mogelijkheid in discussie te gaan met hen en met aanwezige collega’s. Neem die middag een time-out en laat u prikkelen!

Klik hier voor meer informatie over de workshops

Deze middag is vrij toegankelijk voor deelnemers van de aangesloten bedrijven en er zijn tegen een bescheiden bijdrage een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor deelnemers van buiten het netwerk. De volgorde van aanmelding telt!

Waar: de Baak, Landgoed de Horst te Driebergen

Wanneer: vrijdag 7 oktober, ontvangst vanaf 13.00 uur, start 13.30 uur

Kosten deelname (niet leden Kennisnetwerk): € 150,- ex BTW (NVP leden € 25,- korting)

Programma:
Om 13.30 uur starten we de middag met bezielende bespiegelingen van Salem Samhoud van &Samhoud. Daarna volgt u - onderbroken door een netwerkpauze - één van de twee parallelpresentaties en bijbehorende workshops. We sluiten af met een inspirerende evaluatie door Harry Starren, directeur van de Baak, die voorafgaande aan de borrel op onnavolgbare wijze recht zal krijgen wat krom is (en andersom).

Klik hier om je aan te melden voor het kennisnetwerk HR event

 

 


  Omschrijving Profiel Duur Investering