Het 4de Nationale Reputatie Congres

A Good Reputation, the New Capital
28 nov 2013

Het 4e Nationale Reputatie Congres, voor en door bestuurders
Op donderdag 28 november 2013 vindt het 4e Nationale Reputatie Congres plaats met het thema: “A Good Reputation; the New Capital.”
Tijdens dit congres zal, in het bijzijn van 100 bestuurders, het Nieuwe Bestuursmodel voor Governance worden gepresenteerd. Dit bestuursmodel staat garant voor een heldere en transparante manier van aansturen van een organisatie, met als belangrijkste doel het opbouwen van vertrouwen van binnenuit. Onder meer bestuurders als Doekle Terpstra (onderwijs bestuurder en lid commissie Halsema) en Wouter van Ewijk (oud lid RvB Vumc zorgbestuurder ‘cure’ en Astrid Joosten (mediapersoonlijkheid) reflecteren op het Nieuwe bestuursmodel.

A Good Reputation; the New Capital
Reputatie gaat verder dan een mooi verhaal aan de buitenkant. Van consumenten en burgers tot aandeelhouders en belangengroepen: iedereen wil erop kunnen vertrouwen dat bestuurders van organisaties transparant opereren en dat ze geloofwaardig zijn in wat ze beloven. Dat zij een helder moreel kompas volgen.

Wees erbij en deel mee in de openhartige verhalen van Doekle Terpstra (RvB InHolland, lid Commissie Halsema) over de opmars na de InHolland diploma-gate en good governance en Wouter van Ewijk die voor het eerst zal vertellen over de aantasting van zijn persoonlijke integriteit na zijn gedwongen vertrek bij het VUmc en de noodzaak van goede governance binnen de zorg. Astrid Joosten is vaste dagvoorzitter van dit congres en een sterke supporter van NieuwBestuur!

“Vertrouwen wordt de voorwaarde én de currency in het nieuwe verdienmodel.”
Jos de Blok, Buurtzorg. Verkozen tot beste bestuurder van het jaar 2013.

Meer informatie en inschrijving.
Download de hand-out voor uitgebreide informatie van het congres.

De Baak is partner van NieuwBestuur
De Baak schaart zich achter de visie van NieuwBestuur en nodigt u uit tot deelname op het 4e Nationale Reputatie Congres in het Glazen Huis van het NRC in hartje Amsterdam.

Investering: €595,- excl. BTW, inclusief studiemateriaal, walking dinner en borrel
Locatie: ’t Glazen Huis van het NRC, Rokin 65 in Amsterdam
Duur: 28 november 2013, inloop: 14:30 tot c.a. 20:30.
Uniek congres voor en door bestuurders, frisse denkers en kantelaars!


Doekle Terpstra,
lid Commissie Halsema en bestuursvoorzitter InHolland

Christine Boland,
Awardwinning Trendanalist

Astrid Joosten,
vaste dagvoorzitter Nationale Reputatie Congres

Wouter van Ewijk,
voormalig lid RvB VUmc, voorzitter RvB Forensische Specialisten
 


  Omschrijving Profiel Duur Investering