Een avond met... Manfred van Doorn

8 jan 2014

Manfred van Doorn, van oorsprong psycholoog-psychotherapeut, gebruikt zijn jarenlange ervaring, mensenkennis en humor om leiders in het centrum van hun kracht en talenten te laten komen. Hij staat bekend om zijn voorliefde voor en grote kennis van films, die hij veelvuldig gebruikt ter ondersteuning van leiderschapsontwikkeling. Zo ook op deze winteravond in Theater Maitland bij de Baak op Landgoed de Horst.

Manfred gebruikt de levendige voorbeelden uit films en documentaires en de aandacht voor paradoxen, meervoudig leiderschap en diversiteit om zijn publiek in een 3 uur durend avondprogramma in beweging te brengen. De avond staat in het teken van Invloed. Invloed voelen, invloed krijgen, invloed creëren. Creating waves. Een waardevolle aanvulling op uw visie op leiderschap en ondernemerschap in veranderende tijden.

  • 18:30u  Inloop en Welkom
  • 19:00u  Start van ‘Een Avond met…Manfred van Doorn’
  • 22:00u  Afronding

Wat kunt u op deze avond van hem verwachten?
Eigenlijk vat D.D. de Windt het antwoord op deze vraag in zijn recensie van het laatste boek van Manfred heel kernachtig samen:
Een multidimensionale benadering van de (nieuwe) tijd waarin we leven. ….. quotes, sketches en inspirerende verhalen. Benadering vanuit wetenschap, ratio en de ontwikkeling van de kwantum computer. Nog meer de verbinding daarvan met de andere kant van de medaille: inclusief denken, intuïtief handelen, de kracht van kwetsbaar zijn en vertrouwen op de kunde van je eigen kwaliteiten,
….. (dat) het allemaal naast elkaar mag bestaan: oude en nieuwe tijden, wetenschappelijk en intuïtief denken en goed of fout niet altijd een tegenstelling hoeft te zijn.
Een tijd waarin eigen overtuigingen en denkwijzen, in alle openheid en harmonie, die van de ander er ook laat zijn: ‘This is the And, de toekomst voor beginners’. (bron: managementboek.nl)

Wanneer: Woensdagavond 8 januari, 18:30u - 22:00u
Waar: Landgoed de Horst - De Horst 1, Driebergen
Prijs: € 75,00

Graag tot ziens!

Elke Visser, de Baak
Marisja Verweij, de Baak


  Omschrijving Profiel Duur Investering