Survival Kit voor Vrouwelijke Leiders

26 mrt 2013

Vier essentiële aspecten om met plezier en kwaliteit je werk te blijven doen.

Hoe ga je duurzaam om met jezelf als vrouwelijk talent? Nu, maar ook in de context van 25 jaar en verder... In je leiderschap naar anderen of als professional? Wat zijn de ingrediënten om jezelf geïnspireerd, krachtig en op je eigen manier ambitieus te houden? Om van je werkende leven te blijven genieten, maar ook om je kracht en invloed te tonen zoals alleen jij dat kan? Om met plezier grenzen te durven verleggen en zo een verschil te maken, en om in verbinding te blijven met je werkomgeving terwijl je toch je standpunt in neemt?

Juist in tijden waar de druk hoog is heb je momenten nodig om de spanning te laten vieren. Samen met andere leidinggevende vrouwen en vrouwelijke professionals kijken we naar hoe de bovengenoemde thema's spelen in je dagelijkse praktijk. Wij zullen met behulp van diverse ervaringsgerichte, cognitieve en opstellingsvormen een impuls bieden om zo vanuit een diepere zijnskwaliteit tot nieuwe ervaringen, inzichten en keuzes te komen.

Resultaten
Je durft jezelf te vernieuwen als dat nodig is, je leeft je volle potentieel, je weet hoe je je grenzen kunt verleggen, je beseft waar jouw diepgang en vervulling ligt in je werkende leven en hoe je dit kunt blijven voeden, je weet wat jouw vrouwelijke authenticiteit is en hoe je deze in je werk kunt inzetten, je bent loyaal aan jezelf en neemt daarin je positie waarbij je soms het 'alleen op pad zijn' riskeert, je laat je kracht en kwaliteiten gelden.


Doelgroep
Vrouwelijke leidinggevenden en professionals

Dinsdag 26 maart 2013
9.00 uur tot 17.30 uur
de Baak, De Horst 1, Driebergen
Prijs: € 495,- incl. Lunch en afsluitende snack en drankje.

Heb je vragen? Bel voor informatie: 06 51 68 53 65

Begeleiders
Petra Baars, hoofdredacteur van het Baakmagazine, literatuurwetenschapper, kunstenares en yoga en meditatie-docente. Gespecialiseerd in vrouwelijk leiderschap, natuurlijk organiseren, duurzaamheid en stilte. Zij is bekend met oefeningen uit vele verschillende tradities, zoals mindfullness, healing tao, U-theory, imaginatie en sjamanisme.

Hetty Broeders, trainer en begeleider van familie-en organisatieopstellingen, teambegeleider, personal coach bij janse&broeders en gastdocentschappen. Als voormalig lichaamsgericht psychotherapeut diverse cursussen voor vrouwen gegeven. Haar doel is om mensen te verbinden met hun diepste drijfveren en kwaliteiten. Zij is graag helder in analyse, transparant in communicatie, warm in het contact met diepgang en humor.

Dit dagevent is een van een serie van drie workshops van Baak Women Academy. Klik Hier voor de andere workshops


  Omschrijving Profiel Duur Investering