Baak Proeverij in het noorden

Speciaal in het noorden van Nederland
7 okt 2014

Dagelijks loop je tegen vragen aan waar je geen antwoord op hebt. Je positie in je werkveld verandert en je zoekt antwoorden. Antwoorden die je helpen beter te presteren. Antwoorden die je ook persoonlijk verder helpen. Jezelf goed voelen, betekent dat je ook in je werk beter functioneert.

Speciaal voor jou: antwoorden op jouw vragen
Op 7 oktober 2014 krijg je een voorproefje van de inhoud en de stijl van verschillende trainingen. Je kunt ontdekken of één of meerdere trainingen bij je passen en je verder kunnen helpen.

In het noorden
Om de stap te vergemakkelijken komen we op 7 oktober 2014naar je toe in het noorden van Nederland in Bakkeveen. Dit doen we met een selectie van onze trainingen.
Hierin werken we samen met Rinie Kristiaan (Kristiaan Adviesburo voor Organisatieverandering) en met Gert Dillema (Dillema Consultancy). Zij zijn beiden sinds jaar en dag als gastdocent aan De Baak verbonden.
De Proeverij is bedoeld voor P&O'ers, om te kijken of het trainingsaanbod past bij wat je organisatie nodig heeft, voor alle medewerkers die een training overwegen en zo met een aantal trainingen kennis kunnen maken, en voor alle mensen die vanuit hun beroep mensen naar trainingen verwijzen.
Bij voldoende animo organiseren we de programma's in het noorden, zodat je reistijd een stuk minder wordt.

Selectie uit het aanbod van de Baak:

  • Effectieve Persoonlijke Communicatie - Je kan succesvol jouw ideeën en overtuigingen verwoorden en voelbaar maken, zo maak je impact
  • De Informele Leider - Je geeft richting aan een groep mensen zonder hiërarchische bevoegdheid: een vak apart!
  • Leidinggeven aan (eigenwijze) Professionals - Je neemt jouw kwaliteiten als leidinggevende onder de loep en je ontdekt hoe je effectief en succesvol professionals aanstuurt
  • Financieel Management voor de Niet-Financiële Manager - Je versterkt je economische basiskennis en bent gesprekspartner op niveau

Persoonlijke aandacht
Tijdens deze dag is er ook ruimte voor een persoonlijk gesprek. Op jouw verzoek maken we daar graag tijd voor vrij en zoeken we samen naar de antwoorden op jouw vragen. Om je op weg te helpen, wordt deze middag kosteloos aangeboden.

Weet je nog iemand voor wie deze middagen ook interessant zijn, neem diegene dan gerust mee of stuur dit bericht door.

Wil je meer informatie over de trainingen van de Baak? Onze advies- en informatiedesk staat je graag te woord, 0343-556369 of mail naar advies@debaak.nl


  Omschrijving Profiel Duur Investering