De weg naar succes

Seminar over leiderschap en drijfveren
5 feb 2011

Wat is succes? Is dat veel geld verdienen, gelukkig zijn of roem behalen? En hoe meet je succes? Is daar een apparaatje voor? Als succes te koop was, dan zou iedere serieuze ondernemer er graag vele duizenden euro’s voor neertellen. Een ding is zeker: succes heeft alles te maken met een missie, met passie, de bereidheid veel te geven en een fikse portie incasseringsvermogen om ook de mindere momenten waardigte kunnen dragen.

Hoewel succes niet te koop is, zijn de factoren die succes bepalen wel voor iedereen bereikbaar. Hierover gaat de seminar die op 5 februari 2011 in het AZ Stadion Alkmaar wordt gehouden. Toppers in de sport als Marco van Basten, Minke Booij, Toon Gerbrands, Gertjan Verbeek en Raemon Sluiter vertellen over hun drijfveren en ervaringen. Wie meedoet aan de studiedag, waarvan de volledige opbrengst naar een goed doel gaat, draagt 377 euro per persoon bij. Dat lijkt misschien veel, maar zie het als een investering. Na deze studiedag neem je een lichtjaar aan ervaringen mee naar huis.

Hoe ontwikkel je leiderschap? Van Basten, Booij, Verbeek, Gerbrands en Sluiter hebben één ding gemeen: ze hebben allemaal te maken gehad met succes en tegenslag in de topsport. Tijdens de studiedag vertellen ze hun verhaal. Hoe hebben zij hun leven vormgegeven? Hoe konden zij zo effectief zijn? Hoe zijn zij omgegaan met hun successen en vooral: met hun tegenslagen?

Het antwoord leidt uiteindelijk naar de vraag: hoe hebben zij hun persoonlijk leiderschap ontwikkeld? Want leiderschap begint bij jezelf. Uiteraard geldt dit niet alleen voor topsporters...

Datum: Zaterdag 5 februari 2011
Locatie: AFAS (AZ) Stadion Alkmaar
Tijd: 11.00 - 16.30 uur
Investering: € 377,- p.p. (inclusief lunch, drankjes en parkeren)
Informatie en opgave: 072 - 505 35 01 / jaron@ntinlp.nl
Accountmanager: Jaron Salem

Meer informatie over de seminar vind je in deze flyer.


  Omschrijving Profiel Duur Investering