Congres De Talentmanager Hands On - 18 november

Congres De Talentmanager Hands On
18 nov 2010

Met Harry Starren,Kees Gabriëls en H. Johannes Witteveen

Op 18 november 2010 op Landgoed Den Alerdinck te Laag Zuthem, bij Zwolle.

Een must voor directieleden, MT-leden en iedereen die leiding geeft of in ondersteunende HR- of coachingfuncties werkt. Voor elk directielid of leidinggevende is Talentmanagement een actuele businessprioriteit. Het wordt alom gezien als een veelbelovend antwoord op de uitdagingen van deze tijd. Wetenschappelijke instituten doen onderzoek en de managementbladen staan er vol van.

Echter, zo gezegd is nog niet altijd zo gedaan. De toepassing leidt tot de nodige hoofdbrekens. Hoe voert u talentmanagement uit in het dagelijkse werk? Kan dit ook onder hoge werkdruk, met een divers team en een organisatiedoelstelling die gaat over harde cijfers?

Talent en het managen ervan is niet alleen een zaak voor de HR afdeling. Alle managers hebben ermee te maken en worstelen met vragen als:

  • Wat is mijn talent en wat betekent dit voor mijn leidinggevende stijl?
  • Hoe verenig ik de talentontwikkeling van mijn medewerkers met organisatiedoelen?
  • Hoe maak ik talent werkzaam?
  • Hoe zet ik instrumenten als projectmanagement , vergaderingen of een budgetteringsronde in voor talentontwikkeling?

Bekijk deze film waarin het congres en de sprekers voorgesteld worden:

http://www.youtube.com/watch?v=cVOdQsVlE2M&feature=channel

U krijgt ruimschoots de kans om uw eigen praktijkvraag voor te leggen aan ervaringsdeskundigen op het gebied van talentmanagement. Met de praktische tips kunt u de volgende dag gelijk aan de slag.

Bekijk ook deze film waarin talentmanagers uit het bedrijfsleven aan het woord zijn over talentmanagement:

http://www.youtube.com/watch?v=GFZdKy7MZa4

U kunt zich direct aanmelden op http:// www.detalentmanager.nl

Er zijn slechts 100 plaatsen, dus op=op! Indien u zich meteen aanmeldt, bent u verzekerd van een plek en heeft u de beste keuze voor de Zoom in sessies.

“Talentmanager hands-on” is de tweede editie van het jaarlijkse congres over talentmanagement. Het is een initiatief van kennisinstituut deVoorde, in samenwerking met de Baak, Van Ede en Partners, Nyenrode Business University, Radboud Universiteit Nijmegen en andere prominente actoren op het gebied van Talentmanagement.


  Omschrijving Profiel Duur Investering