Business Events

De Baak organiseert evenementen voor uiteenlopende klanten: van Wehkamp.nl tot Vluchtelingenwerk Nederland (zie linkerbalk). Daarnaast organiseert de Baak op eigen initiatief grootschalige bijeenkomsten zoals Learning Lane en Meet the World.

Waarom kiezen klanten voor ons? Leren met blijvend resultaat
60 jaar ervaring met leren vind je terug in onze evenementen. Daarom zijn deze ‘business events’  meer dan een leuke dag: ze  helpen je professioneel vooruit en brengen je in beweging. Dat doen we door:

Uitgekiende en inspirerende werkvormen die passen bij jouw organisatie
Door ons grote netwerk en ervaring weten we een uitgekiende mix van activiteiten neer te zetten die verrassen en inspireren. Van theater, zingen, schilderen en sport tot het boeken van topsprekers, het organiseren van prikkelende debatten en discussies, en: in de juiste mix voor jouw organisatie.

Denken voorbij het moment
Aan het einde van een vakantie ga je naar huis met een koffer vol goede voornemens, die al snel verdwijnen in de waan van alledag. Wil je dit effect bij je evenement voorkomen? Weet dan dat de Baak expert is in het ontwikkelen van meerjarige programma’s gericht op duurzame ontwikkeling. Ook bij het organiseren van een enkel evenement denken we op de lange termijn en aan manieren om energie op te wekken, vast te houden en om te zetten in blijvende resultaat.

Samen een ervaring te creëren die deelnemers raakt
Culinair en facilitair werken op topniveau is voor ons niet meer dan vanzelfsprekend. Onderscheidend is dat facilitaire en culinaire verzorging worden ingezet om een totaalervaring te creëren die raakt, die aanzet tot reflectie en leren, die prikkelt en je in beweging brengt.

Culinair maatwerk
Culinair staat de Baak niet alleen voor biologisch, duurzaam en vitaal, maar bieden we ook de mogelijkheid tot maatwerk.

Facilitair: laat je inspireren door bos, zee of stad
Golven, strand, wind en oneindige ruimte... Tegen dat decor ontmoeten mensen elkaar bij de Baak Seaside in Noordwijk. Landgoed de Horst in Driebergen biedt een unieke plek waar werk en studie, natuur en cultuur, sport en ontspanning samenkomen. Onze toplocaties in Antwerpen en Amsterdam bieden de mogelijkheid de bruisende stad te benutten als onderdeel van een bijeenkomst.


  Omschrijving Profiel Duur Investering