Zelf coachen

"Ik wil me professionaliseren op het gebied van coaching”

Coachen is een professionele vaardigheid, maar vraagt ook persoonlijke verdieping. Die combinatie zet de koers naar meesterschap. Coachen vraagt verbinding met jezelf en de ander, reflectie, bewustzijn, oefening, vallen en opstaan.

De Baak richt zich op de ontwikkeling van de coach op een manier waarbij je essentie, je kracht als persoon tot uiting komt in je professie als coach. De werkcontext van de coachingsklant blijft daarbij in het visier, want daar is de realiteit waarmee klanten moeten leren omgaan.

Voor meer informatie neem contact op met de medewerkers van Baakcoaching (0343 55 6520) of  coaching.postbus@debaak.nl .

 

De Professional als Coach

Coaching wordt veelvuldig ingezet om mensen in organisaties optimaal te ontwikkelen. Het verhogen van prestaties en onafhankelijk en zelfsturend leren...
Lees verder

Teamwork 3.0

Grip op het ongrijpbare
Teams zijn complexe systemen, die een daarbij passende benadering vereisen. Vaak worden teams op een te eenvoudige, mechanische of eenzijdige manier b... 
Lees verder

Baak Leergang Coaching - BLC

Contact maken met wie je ten diepste bent en van daaruit relatie leggen met de coachee. Werken op diepgaand niveau van ontwikkeling. Maak van de spannende momenten de meest effectieve.
Lees verder

Specialisatie Loopbaancoaching

Vanuit echt contact naar concreet resultaat
Een specialisatie die is ontwikkeld voor mensen die al ervaring hebben in het coachen en begeleiden van anderen en zich willen professionaliseren op het gebied van loopbaanvragen binnen organisaties of bij particulieren.
Lees verder

Supervisie voor Coaches

Als professional voer je regelmatig coachingsgesprekken. Je hebt in het verleden al een opleiding hiervoor gevolgd. De inzichten en vaardigheden hebben je gebracht waar je nu staat. Opnieuw wil je je rol als coach verder ontwikkelen. Dan biedt Supervisie voor coaches een volgende stap in je ontwikkeling.
Lees verder


  Omschrijving Profiel Duur Investering