Opleidingen tot coach

Coachen is een professionele vaardigheid, maar vraagt ook persoonlijke verdieping. Die combinatie zet de koers naar meesterschap. Coachen vraagt verbinding met jezelf, met de ander, reflectie, bewustzijn, oefening, vallen en opstaan. De Baak richt zich op de ontwikkeling van de coach op een manier waarbij je kracht als persoon tot uiting komt.

De trainingen zijn kort, intensief en gericht op het leren coachen in (de context van) een organisatie. Hier vind je een schematisch overzicht van alle coaching opleidingen.

Professional als Coach

Fundament: Vind jij mensen en hun ontwikkeling interessant? Leer mensen professioneel begeleiden om daarmee jezelf en anderen verder te brengen.
> Lees verder

Coachend Leiderschap

Wil je als leidinggevende een meer coachende stijl leren hanteren? Om je mensen beter aan te spreken op hun ontwikkeling en invulling van hun taken? 
> Lees verder

 

Coachen als 1ste beroep

Europees Instituut

Wil je van coaching je werk maken. Kijk dan naar de 1 tot 2 jarige opleidingen bij het Europees Instituut, de dochter onderneming van de Baak.

> Ga naar het Europees Instituut

 

Ter inspiratie

Coaching magazine

Wat betekent het coachen in een organisatie? Waarom kiest een bedrijf voor coaching? Lees over coaches in organisaties.
> Lees verder

 

Voor meer informatie neem contact op met de medewerkers van Baakcoaching (0343 55 6520) of  coaching.postbus@debaak.nl .  Omschrijving Profiel Duur Investering