In-company coaching

“Ik zoek een oplossing voor mijn organisatie via teamcoaching, intervisie, coaching en advies”

Een organisatie of een team is een verzameling van mensen die gezamenlijk een taak verrichten. De onderlinge samenhang tussen de leden is van vitaal belang voor effectiviteit. Een coachende manier van werken daagt medewerkers uit met zichzelf en collega’s aan de slag gaan, om die samenhang te versterken. Door het proces dat zo ontstaat, ontwikkelt en versterkt de organisatie zich.

Onze coachende aanpak bij organisatie- of teamontwikkeling is maatwerk: We onderzoeken uw vraag en bouwen samen met u naar een oplossing. We bieden teamcoaching, maar ook intervisie voor intercollegiale professionalisering en ontwikkeling, of individuele coaching voor persoonlijke ontwikkeling. Ook een combinatie van deze middelen is mogelijk.

Voor meer informatie neem contact op met de medewerkers van Baakcoaching (0343 55 6520) of  coaching.postbus@debaak.nl . 

Teamcoaching

 

Hoe krijgt u uw team doeltreffender, efficiënter en daadkrachtiger? Hoe krijgt u de onderlinge samenwerking van teamleden op een constructieve manier bespreekbaar? Hoe maakt u optimaal gebruik van de unieke talenten van elk teamlid?
Lees verder

Coaching met Paarden

 

Paarden zien en spiegelen wat er werkelijk is, wat hier en nu aan de orde is op zowel individueel- als op groepsniveau en bieden op die manier een effectieve en diepgaande leerervaring aan. Paarden brengen dat wat ‘onder de waterlijn’ speelt naar de oppervlakte. Paarden zijn oprecht, soms confronterend, ontroerend en ontwapenend.
Deze intensieve leerervaring vindt buiten plaats in contact met mens, paard en natuur.
Lees verder


  Omschrijving Profiel Duur Investering