Coaching bij je opleiding (&Co)

Word steeds beter in wat je geleerd hebt

 

&Co in het kort

  • &Co is: aanvullende coaching tegen gereduceerd tarief voor als je een Baakopleiding volgt;
  • &Co combipakket betreft 3 gesprekken voor totaal € 675,-- excl. btw;
  • &Co verdiept je persoonlijke leerdoel, verlengt het leren ná de opleiding, helpt je bij integratie van het geleerde in jouw werkpraktijk;
  • Direct aanmelden voor &Co via het aanmeldingsformulier, of bel/mail: advies@debaak.nl / 0343 55 6369

De kracht van coaching bij je opleiding:
Als deelnemer van een training herken je misschien de volgende vraagstukken:

"Ik heb verschillende stijlen van leiderschap gezien en kunnen oefenen. Nu zou ik nog wel wat begeleiding willen bij de praktische toepassing binnen mijn team!”

"Ik heb ontdekt dat ik me krachtiger kan en wil opstellen in mijn werk. Hoe doe ik dat concreet en hoe hanteer ik consequenties en minder leuke reacties?”

“Ik weet door mijn opleiding welke communicatiestijl effectief voor mij is. Toch val ik geregeld terug in mijn oude patroon. Hoe doorbreek ik dat?”

Waarom coaching (&Co) tijdens of na afloop van je opleiding bij de Baak toegevoegde waarde kan hebben:

COACHING VERDIEPT
De coach heeft 100% aandacht voor jouw persoonlijke leerdoel en ontwikkelingsproces. Jij (en niet de groep) staat even helemaal centraal.

COACHING VERLENGT
Het leren gaat dóór na de training, de coach helpt je herinneren aan je voornemens en begeleidt je verder in concrete stappen.

COACHING INTEGREERT
Je gaat het geleerde omzetten naar daadwerkelijk nieuw gedrag in jouw specifieke werkcontext; ook wanneer dat weerbarstiger (b)lijkt dan de trainingssetting.

Kosten: combinatiepakket opleiding &Co
Als combinatiepakket bij een Baakopleiding bieden wij een reeks van 3 coachingsgesprekken aan voor € 675,-- excl. btw . Op het aanmeldingsformulier kun je deze optie direct aanvinken. Mocht je liever op een later moment beslissen of je aanvullende coaching wilt, dan is de volgende informatie van belang:

  • we bieden coaching aan voor dit gereduceerde tarief, onder voorwaarde dat je de coaching binnen 6 maanden na afronding van de opleiding start.
  • De kosten per &Co-gesprek van 5 kwartier bedragen € 225,-- excl. btw. Het is mogelijk om (buiten het combinatiepakket van 3 gesprekken om), naar wens meer of minder gesprekken aan te vragen. Neem voor deze optie altijd contact op met onze adviseurs (advies@debaak.nl of 0343 - 55 63 69)

Matching
Na je aanvraag nemen wij contact met je op voor een afspraak om jou te matchen aan een geschikte coach. We gaan met je in gesprek over je vraagstuk, begeleidingswensen en eventuele (geografische) voorkeuren. We werken met een landelijk netwerk van doorwinterde coaches. Zij hebben een grote staat van dienst in het begeleiden van professionals in hun ‘performance’ op het werk, keuzes in loopbaan, tot en met zingeving in het (werkende) leven.

Informatie en aanmelden
Kies jij voor coaching bij je opleiding? Vink dit dan aan op het aanmeldingsformulier. Wil je verder geïnformeerd worden, vink dan de optie ‘misschien’ aan. Of neem zelf contact met onze adviseurs op via: advies@debaak.nl of 0343 - 55 63 69.

 “Door coaching breng je jezelf en je organisatie verder”

 


  Omschrijving Profiel Duur Investering