Ik zoek een coach

Waarom de Baak?
Waarom de Baak? Coaching stimuleert ontwikkeling. De coach helpt je om op een onvoorwaardelijke manier naar jezelf te kijken. Zo leer je verbinding te maken met wie je bent en leer je realistischer te zien wat er is, waar je tegenaan loopt, hoe het beter kan. Coaching helpt je te groeien, vanuit je kracht te gaan werken, inspiratie op te doen én resultaten te bereiken. Coaching is bedoeld voor leidinggevenden, professionals en ondernemers die weten dat aan jezelf werken verrijkend is, zowel voor jezelf, als voor je omgeving.

Waarom coaching bij/via de Baak?

  • groot (internationaal) netwerk van uitstekende en ervaren coaches zodat er altijd een juiste match gemaakt kan worden; 
  • coaching op alle levels van personal tot executive coaching;
  • online en offline coaching;
  • coaches door het gehele land (en internationaal);
  • we nemen het matchingsproces voor je uit handen.

Vind een coach bij de Baak
Eén van de succesfactoren in een coachingstraject is de relatie tussen coach en coachee. Wij hechten dan ook veel waarde aan het matchingsproces en zetten onze expertise op dit gebied graag voor je in. Meer weten? Neem contact met ons op via 0343-55 63 69

Online en offline coaching
De meeste professionals zijn vertrouwd met de persoonlijke begeleiding in face-to-face coaching. Online coaching heeft hetzelfde doel, maar maakt gebruik van een beveiligde web-based tool voor meerdere contactmomenten met de coach. Dit maakt online coaching zeer flexibel en zoals onderzoek heeft aangetoond, nog effectiever. Ook hierbij gaat het ons niet om het middel maar om het doel dat je wilt bereiken.

Kosten
De kosten van een gesprek van 5 kwartier bedragen € 250,00 (excl. BTW). Voor sommige vormen van coaching worden afwijkende tarieven gehanteerd.

Meer informatie?
Bel naar de Baak Advies & Informatie via 0343-55 63 69 of coaching@debaak.nl.

--------------------------

Coaching bij de Baak betekent coaching afgestemd op jouw behoefte.

Een impressie van de mogelijkheden:

Coaching naast je opleiding: &CO

&Co zorgt ervoor dat jouw leerproces ook na de training doorgaat en verdiept - op je werkplek. Door &Co breng je jezelf en jouw organisatie verder! 
Lees verder

Loopbaancoaching

LoopbaancoachingHet gevoel overal ingerold te zijn. Het anders willen. Richting vinden in je carrière. Je talenten leren kennen en inzetten. Wie ben je? 
Lees verder

Inzicht & Uitzicht

Ben je toe aan een herijking van je werkende leven? En op zoek naar verdiept inzicht in jezelf en nieuw uitzicht op blijvende en praktische verandering?
Lees verder


Business Coaching

Zoek je zo nu en dan een onafhankelijke, deskundige sparringpartner om de markt, (groei)strategieën en ontwikkeling van jouw organisatie van verschillende kanten te bekijken? 
Lees verder 

Intervisie en teamcoaching

Maatwerk coachingJe team doeltreffender, efficiënter en daadkrachtiger maken. Gebruik maken van de unieke talenten van elk teamlid. De sfeer verbeteren en daarmee het werkplezier. 
Lees verder


Executive Coaching

Executive CoachingAls (top)manager ben je de vraagbaak voor mensen om je heen. Maar hoe blijf je zelf scherp? Aan wie toets jij je nieuwe ideeën, je twijfels? 
Lees verder

Meer informatie over deze of andere mogelijkheden zoals ecoaching, nomadische coachingcoachen met paarden, wandelcoaching, expatcoaching? Neem contact met ons op! Telefoon 0343 55 63 69 of mail naar coaching@debaak.nl.


  Omschrijving Profiel Duur Investering