E-coaching

De kracht van online begeleiden
Online begeleiden en coachen biedt een waardevolle aanvulling op face to face gesprekken.
Het tijd- en plaatsonafhankelijke aspect is voor iedereen een (kostenbesparend) voordeel. Maar de kracht van online begeleiden gaat verder. Groot voordeel is o.a. het frequente contact. Hierdoor ontstaat een levendige interactie en de betrokkenheid wordt vergroot. Je kunt sneller tot de kern komen. Het schrijven heeft tevens een reflecterende werking. Allemaal elementen die leiden tot versnelling van het ontwikkelproces.

Wanneer je wilt starten met online begeleiden/e-coachen, is het goed om op de hoogte te zijn van de mogelijkheden en beperkingen. De non-verbale communicatie valt weg, dat vraagt extra zorgvuldigheid!

Zoek je een (E-)coach?
Neem dan contact op met de Baak Advies en Informatie

Wil je zelf e-coaching succesvol inzetten?
Masterclass E-coaching I
In de Masterclass I leer je hoe je e-coaching succesvol kunt inzetten en de verschillen met face to face begeleiding optimaal te benutten. Je leert waarom het werkt, hoe het werkt en wat het resultaat is. Aan de hand van de eCP-methodiek doe je ervaring op met e-coachen middels het begeleiden van een proefcliënt binnen een beveiligde digitale omgeving. De eCP-methodiek is een methode om de online communicatie van de begeleider effectief vorm te geven en het geschreven bericht van de medewerker/coachee op gestructureerde wijze te analyseren.

Voor wie?
Deze Masterclass van 2 dagen is bedoeld voor professioneel begeleiders die willen leren hoe je de factoren van e-coachen succesvol kunt inzetten.
Meer informatie

Specialisatie E-coaching
De Specialisatie E-coaching is bedoeld voor ervaren coaches die e-coaching willen integreren in hun eigen (bestaande) coachpraktijk/coachomgeving.
Meer informatie

Ervaringen van een coachee, wat zijn belangrijke elementen bij e-coaching?
E-coaching in vogelvlucht (film gemaakt door nu.nl nav onderzoek bij Universiteit Tilburg). 

Kennismaken?
Donderdag 27 maart, 19.00 uur – Interactieve kennismakingsbijeenkomst op Landgoed de Horst in Driebergen.
Vul onderstaande formulier in voor de aanmelding.

e-coaching

*
*
*

  Omschrijving Profiel Duur Investering