Executive coaching

Executive Coaching van de Baak neemt als uitgangspunt uw bedrijf, uw bedrijfsvoering en uzelf om plannen te verwezenlijken. U weet als ondernemer dat het nemen van de juiste beslissingen nauwgezette overweging én intuïtie vraagt. De mogelijkheden én hindernissen duidelijk krijgen alsmede uw “gutfeeling” goed onder woorden brengen is niet altijd eenvoudig. De executive coach is vakkundig en ervaren op het gebied van ondernemen en bedrijfsvoering. Hij is een professionele gesprekspartner die u helpt uw krachten en energie te focussen, uw gedachten te ordenen en u tot verfrissende ideeën en nieuwe invalshoeken laat komen. 

Modules 
Executive Coaching kan zich richten op een groot aantal onderwerpen. Een paar voorbeelden:

  • Door de groei van uw bedrijf bent u genoodzaakt de zaken anders te organiseren. U bent van nature meer de ondernemer dan de manager. Hoe pakt u dit aan?
  • U wilt internationalisering doch de thuissituatie dwingt u veel in Nederland te blijven. Hoe lost u dit op?
  • U begon uw eens kleine bedrijf als technisch specialist. Nu, als gevolg van vele successen, bent u directeur. Hoe vult u uw rol effectief in?
  • U heeft gewaagde ideeën voor het lanceren van een nieuw product. U gelooft erin, maar ziet het risico. Wat is een wijze beslissing?
  • U hebt de kriebels. U wilt graag meer met uw bedrijf. Nieuwe ontwikkelingen, of zo... Vage ideeën, maar hoe concretiseer je die?

Executive Coaching heeft als doel de ondernemer te helpen bij zijn unieke invulling van ondernemerschap en besturing van de onderneming. Door kritische vragen te stellen, spiegels voor te houden, ideeën aan te dragen, verrassende invalshoeken voor te stellen. Zowel vanuit een bedrijfsmatige áls persoonlijk perspectief. U verbreedt uw horizon en leert verrassende mogelijkheden of oplossingen zien. 


  Omschrijving Profiel Duur Investering