Rutger Slump

programmamaker | trainer | (team)coach | dagvoorzitter

Rutger Slump is sinds 2005 programmamaker bij de Baak. Hij verzorgt met name incompany trajecten bij bedrijven die als no-nonse gekarakteriseerd kunnen worden. Van Rotterdamse haven tot financiële instellingen. Zijn focus ligt op talentontwikkeling, communicatie en creatief denken. Hij doet dit in de rol van (team)coach, trainer en dagvoorzitter.

 

Achtergrond
Hij heeft Bestuurlijke Informatiekunde gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg met een focus op organisatiekunde. Daarna is hij werkzaam geweest bij de TU Delft als projectleider in ondersteunende trajecten, zoals kwaliteitszorg, veiligheid, en managementinformatie. In 2005 is hij als programmamaker betrokken geraakt bij de Baak.

In 2010 heeft hij een tweejarige opleiding Gestalt Psychologie gevolgd bij de Nederlandse Stichting Gestalt, wat zich richt op het komen tot eigen concepten door ervaringen aan te gaan. Daarnaast volgt hij specialisaties in teamcoaching bij de School van Coaching en het Europees Instituut, omdat vooral het werken met groepen en teams zijn interesse heeft. Daarnaast is hij:

  • Auteur van het spel Brand New You wat mensen in gesprek brengt over hun persoonlijk streven. De volgende producten zijn alweer in ontwikkeling (oa strategieontwikkeling), aangezien spelen de manier is om materie eigen te maken.
  • Improvisatieacteur bij de professionele improvisatiegroep Tilburg Tigers. Wat gaat over het creatief kunnen inspelen op veranderende omgevingen.
  • Ontwikkelaar van vernieuwende trainingsvormen, zoals de succesvolle teambuildingssoap Maak je eigen soap.

 

Open Trainingen
Betrokken bij oa:
Transforming Innovation into Business - Expedition Boston: een internationaal business development programma over innovation, inclusief een expeditie naar Boston & MIT.
Talent Ontwikkelings programma: een programma voor Young Professionals en persoonlijk leiderschap.
Management van Mensen: een praktisch en reflectief programma voor startende managers.

Incompany Klanten 
Verschillende sectoren zoals Logistiek in de Rotterdamse Haven, financiele toezichthouders, culturele organisaties, en vele andere
 

Contact

e r.slump@debaak.nl

t 06-42519948

l www.linkedin/ln/rutgerslump

t @rutgerslump

 


  Omschrijving Profiel Duur Investering