deBaak.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Doekes Prakken

Doekes is sinds 1 april 2011 werkzaam bij de Baak als programmamaker. Hij is verantwoordelijk voor de trainingen die opleiden tot (team)coach. Daarnaast verzorgt hij het Coaching Magazine en de Social media activiteiten rondom coaching zoals de linkedIn groep Coaching in Organisaties

Voordat hij bij de Baak kwam heeft Doekes twee studies afgerond (Management, Economie & Recht en Tourmanagement) en veel reiservaring opgedaan (als reiziger én als reisleider). Hij is vooral gek op de Aziatische landen en is daar dan ook vele malen geweest.

Bij de Baak combineert Doekes zijn bedrijfskundige kennis met zijn ondernemerskracht om coaching in organisaties via de trainingen van de Baak naar een hoger plan te tillen. Hij gaat voor coaching omdat hij ervan overtuigd is dat je in een wereld waar verandering de constante is en keuzes te over zijn, je goed dient te weten wie je bent, wat je kan en wat je wilt. Je dient zelf het oog van de oorkaan te zijn. Coaching helpt daarbij en Doekes zet zich met hart en ziel in om via de coaching opleidingen van de Baak, coaching in organisaties verder in beweging te zetten.

Trainingen waar hij verantwoordelijk voor is, zijn: 
Professional als Coach: De training Professional als Coach is een praktische training waarin je een basis legt tot professioneel coachen naast je huidige baan als professional. In de opleiding staat de invloed van jouw persoon centraal. 
Baak Leergang Coaching: Een verdieping op de training Professional als Coach. Contact maken met wie je ten diepste bent en van daaruit relatie leggen met de coachee. 
Teamwork 3.0: Een training voor professionals die al coachingervaring hebben en willen verdiepen in teamontwikkeling. Hoe creëer je een geïnspireerd en goed op elkaar ingespeeld team?  

Wil je meer informatie over het coaching magazine, een opleiding tot (team)coach of gewoon over Doekes. Mail dan naar d.prakken@debaak.nl.  

 


  Omschrijving Profiel Duur Investering