Anja de Boer

Anja de Boer werkt al ruim tien jaar met veel plezier bij de Baak. Haar focus ligt op de persoonlijke ontwikkeling van leiders. Haar kracht ligt in het creëren van een setting, waarin diepgang en speelsheid ontstaan in het leren. Zij doet dit in de rollen van individuele coach, trainer, en programmamaker in korte en lange leertrajecten.

Achtergrond & Stijl
Anja is opgeleid als sociaal- en organisatiepsycholoog. Kijkt naar het gedrag van mensen, in hun context. Ook is ze geschoold als actrice en heeft ze jarenlang gespeeld in theaterproducties.
Deze dubbele achtergrond kleurt haar manier van werken; ze kijkt als actrice en ontrafelt als psycholoog. Dit maakt haar stijl zowel analytisch als dynamisch.
Woorden die Anja ’s manier van werken kenmerken: ontwapenend, analytisch, humor, liefdevolle confrontatie, experimenteren.

Aanvullende opleidingen deed Anja bij o.a. IAS (systemisch werken en gestalt), het Balkon (coaching met voice dialoque) en Chris Robertson (emergent space).

Open Programma’s
Anja is betrokken bij o.a: 
Baak Leiderschap Programma (BLP); een leiderschapsprogramma voor leiders van leidinggevenden 
Leiderschap voor Vrouwen (LvV); een intensief traject voor vrouwen die een volgende stap willen maken 
Effectieve Persoonlijke Communicatie (EPC); een persoonlijk én praktisch programma

Incompany klanten
SAP, Carante-groep, TMOP, Achmea, Overheid.

Speciale Interesses
- Mentorprogramma’s voor talent dat in de ‘pijplijn’ naar de top zit
- Ambitie en ouderschap; hierover organiseerde Anja in 2010 het evenement Lead your Life, Live your Ambitions, in samenwerking met Lof media. www.leadyourlife.nl
- Coaching en mentoring van vrouwen na terugkomst van zwangerschapsverlof

Contact
e a.deboer@debaak.nl
t 06 – 22948217
l www.linkedin.nl/anjadeboer

 


  Omschrijving Profiel Duur Investering