Tilburg Tigers

Tilburg Tigers

Impro with a bite!

De Tilburg Tigers vormen een hechte groep professionele improvisatieacteurs, waaronder programmamaker Rutger Slump van de Baak. Ze spelen al jaren improvisatietheater door het hele land. Aan de hand van de door het publiek geroepen suggesties improviseren de Tigers mooie, grappige, avontuurlijke, maar bovenal verrassende scènes. Niets staat van tevoren vast! Flitsend improvisatietheater, live muziek en zang, humor, absurditeit, snelheid, fysiek spel en hier en daar een ontroerend moment.

De Tigers zijn gespecialiseerd in improvisatietheater op maat voor bedrijven. Zij ontwikkelen een concept speciaal voor uw bijeenkomst of evenement, zoals congres of bedrijfsdag. Ook kunnen u en uw medewerkers zelf leren improviseren tijdens een workshop: ideaal als kennismakingactiviteit, teambuilingdag of creativiteitstraining.

Tot slot zijn de Tigers getraind in het geven van workshops in improvisatietheater op middelbare scholen. Speerpunten daarbij zijn creativiteit, durf, respect, samenwerking en natuurlijk: plezier! Eventueel in combinatie met een spetterende show waarin leerlingen met de Tigers meespelen.

Voor meer informatie zie www.tilburgtigers.nl


  Omschrijving Profiel Duur Investering